0
Domaći fudbal

‘NISAM VAS ZABORAVIO, NEMOJTE NI VI MENE’: Nikola Milenković o Partizanu, reprezentaciji, Fiorentini… (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.18 u 19:22

Jedan od poslednjih ‘bisera’ Partizanove škole fudbala i čovek koji je prošle godine učestvovao u ‘duploj kruni’ crno-belih danas je govorio za ‘TV Partizan’.

Ekipa ‘TV Partizan’ otišla je u sportski centar FSS u Staroj Pazovi gde ih je ugostio Nikola Milenković, standardan prvotimac Fiorentine i reprezentativac Srbije.

Prisetio se svojih početaka u Partizanu, vozanja autobusom na drugi kraj grada u školu i na treninge, kako ga je Ivan Tomić ubacio u prvi tim, pobedonosnog gola u finalu Kupa Srbije, ‘duple krune’.

– Malo ko je te godine očekivao od nas da možemo da osvojimo titulu. Ali tadašnji šef struke Marko Nikolić nam je svakog dana govorio da šansa postoji i mi nismo posustajali nijednog trenutka. On nas je podsećao na to svakog dana i na kraju se to i desilo. Uz to su i navijači posle svake pobede bili sve brojniji na našim utakmicama. Upisali smo preko 30 uzastopnih pobeda i ispalo je najbolje – pričao je Milenković.

Popularni ‘Bleki’ je rekao da je miran zbog interesovanja najvećih evropskih timova i strpljiv, što je poručio i mladim talentima. Evo šta je sve ispričao u intervjuu za ‘TV Partizan’.

(Izvor: youtube / Danas Conference Centre)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter