0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

LEPE VESTI: Nakon skoro dva meseca pauze, Marko Grujić se vratio na teren

Objavljeno: 15.11.18 u 19:37

Nakon skoro dva meseca pauze zbog povrede, srpski vezista danas je istrčao na teren.

Oštar start Patrika Hermana, te povreda skočnog zgloba koju je tada doživeo, dovoljan su bili razlog za odsustvo mladog igrača.

Sećanja radi, na utakmici koju je Herta igrala protiv Borusije iz Menhengladbaha, 22. septembra, nemački vezista je oštrim startom povredio Grujića. Prognoze koje su date odmah nakon meča nisu bile najsvetlije, ali se kasnije ispostavilo da ništa nije ni pokidano, ni polomljeno, pa se momak koji je fudbal učio u Ljutice Bogdana posle nešto više od mesec dana vratio na teren.

On je danas u prijateljskom susretu koji je njegova Herta odigrala protiv člana Cvajte, Auea, odigrao i prve minute. Grujić je na terenu proveo jedan sat, a utakmica je završena nerešeno, rezultatom 1:1. Ovom utakmicom srpski internacionalac polako je počeo da hvata zalet za nastavak takmičarskih mečeva, a partije koje je do povrede pružao bile su veoma dobre. Grujić je do tog trenutka imao standardno mesto u timu, pa se i nakon oporavka očekuje da će ponovo dobiti šansu među jedanaest.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter