0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Fulham FC

JOKANOVO OPROŠTAJNO PISMO: Siguran sam da smo sve mogli da preokrenemo, ali… (FOTO)

Objavljeno: 15.11.18 u 18:02

Sada već bivši menadžer Fulama oproštajnim pismom se oglasio posle otkaza u londonskom klubu.

Slaviša Jokanović je Fulam podigao do elite za veoma kratko vreme, ali je u poslednjih šest utakmica vezao isto toliko poraza i platio je otkazom.

Juče mu je uručen, a danas se oglasio na svom Tviter nalogu oproštajnim pismom, koje prenosimo u celosti.

– Moje vreme kao trenera Fulama završeno je juče. Uvek je razočaravajuće kada se desi, ali sećam se svog boravka u Fulamu sa ponosom, gledajući nazad na sjajna sećanja od mog dolaska u ovaj fantastičan klub pre tri godine.

Imali smo sjajno putovanje zajedno, sve je počelo kada smo izbegli ispadanje u prvoj sezoni, pre nego što smo stigli do plej-ofa u drugoj i do plasmana u Premijer ligu onog nezaboravnog dana na Vembliju u maju. Dali smo navijačima identitet i tim kojim su se ponosili. I dalje sam bio siguran da je tim mogao da stvari okrene u drugom smeru nakon lošeg starta sezone, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina, ali poštujem odluku kluba.

Želeo bih da izrazim zahvalnost Šahidu Kanu što mi je dao šansu da treniram veliki klub, ali i za njegovu ljubaznost. Takođe se zahvaljujem svima u klubu, bilo je zadovoljstvo raditi sa svim igračima i trenerima i želeo bih ovim putem da se zahvalim za njihov trud i posvećenost. Na kraju, ekstremno sam zahvalan navijačima za njihovu podršku od trenutka kada sam stigao u klub i za njihove lepe poruke nakon mog odlaska.

Želeo bih svima koji imaju veze sa Fulamom sve najbolje u budućnosti.

Slaviša Jokanović.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter