0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

GOLMAN CRNE GORE: Ovoga puta neću o nebitnim stvarima, već samo o fudbalu!

Objavljeno: 15.11.18 u 21:43

Fudbaleri Crne Gore u subotu od 15 časova gostuju Srbiji u Beogradu, a gosti razmišljaju samo o fudbalu i tri boda koja ih ostavljaju u igri za F-4.

Za golmana Danijela Petkovića ovoga puta je fudbal na prvom mestu i kako kaže nebitne stvari ga neće poremetiti kao pred meč Pod Goricom.

– Uoči prvog meča bilo je dosta nebitnih stvari, istorijskog predznaka, pričalo se o atmosferi na stadionu. Sada više nema priča takve vrste, što nam je olakšavajuća okolnost – istakao je za ‘Vijesti’, Danijel Petković.

Opšti utisak posle meča u Podgorici bio je da su reprezentativci Crne Gore odigrali najslabiji meč od kada na klupi sedi Ljubiša Tumbaković.

– Da nije bilo penala, mislim da bi utakmica bila drugačija, da bi bila mirnija, da bismo kontrolisali dešavanja na terenu. I u subotu bi mogla presudi sitnica, ili pad koncentracije. Kompaktnost, zajedništvo i taktička disiplina su nas krasili do sada, verujem da će tako biti i u Beogradu.

Crna Gora u našu prestonicu stiže bez pomoći Stevana Jovetića, Stefana Savića, Filipa Stojkovića o Nikole Vukčevića, dok su pod znakom pitanja Aleksandar Šćekić i Žarko Tomašević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter