0
Domaći fudbal

FOTO: FK Zemun

ĐURĐEVIĆ STIGAO: Zemun predstavio novog trenera – čast i zadovoljstvo (FOTO)

Objavljeno: 15.11.18 u 14:24

Novi šef stručnog štaba superligaša, Dejan Đurđević predstavljen je danas u klupskim prostorijama.

Popularni Švaba upoznao se sa igračkim kadrom i održao prvi trening sa svojim pomoćnicima Sašom Kljajićem i Nemanjom Golubovićem.

Nakon predstavljanja u Gornjoj varoši prve impresije izneo je novi trener Zemuna.

– Pre svega velika je čast i zadovoljstvo raditi u klubu ovakve tradicije. Trenutak je specifičan i nesvakidašnji za mene, vrlo retko sam tokom svoje karijere preuzimao klubove u ovakvim situacijama. Ali posao ne bira, da ne mislim da ne možemo napraviti dobre stvari ne bih bio sada ovde. Postoje tekući problemi, u ovo malo vremena do polusezone trudićemo se da to dovedemo na viši nivo, kako bi rezultati bili bolji. Siguran sam da ovaj klub i ekipa zaslužuju više od onoga što je dato u ovom trenutku.

I pored toga što poslednjih godina nije bio u zemlji, Đurđević je upoznat čime će moći da raspolaže u novoj sredini.

– Moram biti iskren, poslednje tri godine faktički nisam bio u Srbiji. Međutim, uvek sam bio dobro obavešten o igračima, imam određene informacije i pratim. Gledao sam poslednje tri utakmice Zemuna, svi smo svesni da to nije bilo na očekivanom nivou. Možda bih ja voleo da imam veći broj igrača u rosteru i još više kvaliteta u ekipi, ali to je trenutno tako. Kada preuzimate jedan klub, vi ga uzimate sa svim njegovim vrlinama i sa trenutkom u kome se nalazi.

Tokom ove reprezentativne pauze njegove ekipa radiće van prestonice.

– Plan je da se malo sklonimo iz Beograda, da se družimo i upoznamo što bolje. Tokom treninga i celodnevnog druženja da vidimo šta možemo da uradimo kako bi se spremili za sledeću utakmicu koja je za nas najvažnija. Razmišljamo već o Vojvodini, svi moji ciljevi streme ka tome kako bi napravili dobar rezultat u Novom Sadu, rekao je on.

Đuđrević je na klupi ekipe iz Gornje varoši nasledio Miloša Kruščića, a pre Zemuna radio je kao trener Čukaričkog, OFK Beograda (dva puta), Pahtahora iz Uzbekistana i Radničkog iz Kragujevca, dok je poslednjih par godina radio u Uzbekistanu na mestu direktora mlade fudbalske reprezentacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter