0
Domaći fudbal

Marko Jankovic Danilo Pantic Kup Srbije Zemun - Partizan 24. Oktobar 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

CRNO-BELI PROTIV DIJABETESA: Partizan podržao borbu protiv opake bolesti (VIDEO)

Objavljeno: 15.11.18 u 13:31

Sportski dan koji će biti održan 18. novembra proteći će u zanku borbe protiv dijabetesa, a akciji povodom ovog događaja pridružili su se i fudbaleri Partizana.

„Reč“ je ovog puta imao Danilo Pantić, koji je rekao sledeće:

– Da li si znao da u Srbiji ima 700.000 odraslih osoba koje boluju od dijabetesa? Podignimo zajedno svest o važnosti pravovremenog informisanja o dijabetesu, pravilnoj ishrani i odgovarajućoj fizičkčkoj aktivnosti za obolele. FK Partizan i humanitarna organizacija „Sport revolution – dijabetes“ te pozivaju na sportski dan i edukaciju o dijabetesu u nedelju 18. novembra 2018. godine od 14h u SC Master na Novom Beogradu! Uz prisustvo glumaca, pevača, dece i sportista naučimo da dijabetes može biti naš saveznik, a ne neprijatelj, poručio je mladi fudbaler beogradskog velikana.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by FK Partizan (@partizanbelgrade) on

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter