0
Domaći fudbal

PLS: Metalac ubedljiv protiv Javora – Zlatibor stigao do boda u finišu (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.18 u 00:21

Fudbaleri Slobode iz Užica savladali su Radnički iz Kragujevca i tako poslednje mesto na tabeli prepustili ekipi Novog Pazara.

Igrači koji nastupaju za klubove Prve lige Srbije bili su danas veoma raspoloženi za postizanje golova, jer je na tri meča viđeno čak deset pogodaka.

Ekipa Metalca na svom terenu rezultatom 4:1 savladala je Javor, a glavni akter ove utakmice bio je štoper Bojan Mlađović. Ovo je bila odlična partija defanzivca domaćeg tima koji je uspeo da namesti jedan gol, ali i da se upiše među strelce.

Gosti su golom Petkovića u 12. minutu igre stigli do prednosti na ovoj utakmici, a njemu je asistirao Dolmagić. Samo pet minuta igre bilo je potrebno igračima Metalca da poravnaju rezultat. Savić je sa desne strance izveo korner, a Mlađović je glavom salvadao golmana Đogatovića. U 39. minutu došlo je do potpunog preokreta, Ilić je proigrao Savića kome nije bilo teško da sa par metara zatrese mrežu. U 61. minutu igre gosti su zbog isključenja ostali sa igračem manje, a teren je napustio Sević.

Nakon centaršuta Kostića, Vranjanin u 63. minutu postigao je treći gol za Metalac, a konačan rezultat ove utakmice u 76. minutu igre, nakon odličnog pasa Vukmanovića za Kecapa, ovaj idealno upošljava Ilića, koji je sa gol linije loptu poslao u mrežu.

(VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbije)

Sloboda iz Užica pobedom na svom terenu, a drugom od starta šampionata stigla je do važnih bodova u borbi za opstanak. Strelci za užičkog prvoligaša bili su Lazović u 35. minutu igre i Obrenović u 75. minutu ove utakmice.

(VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbije)

Zanimljivo je bilo i u Žarkovu, gde je ekipa iz predgrađa prestonice dočekala Zlatibor. Domaći su golom Kovalenka došli u 30. minutu do prednosti. Izjednačio je Anđelković sredinom drugog dela, ali u 86. minutu Rajčić donosi novu prednost Žarkovu. Tada se činilo da je sve gotovo i da će tri boda ostati u Beogradu, međutim sa tim se nije složio dovstruki strelac na ovom meču. Anđelković je postigao u sudijskoj nadoknadi vremena izjednačujući pogodak za goste, a ujedno svoj drugi na ovoj utakmici.

(VIDEO:YouTube/Prvaliga Srbije)

Prva liga Srbije, 16. kolo

Petak:

Bečej – Budućnost (D) 5:1
(Kovačević 12. jedanaesterac, 38, 62, Cvijić 46, Stanojev 75 – Stanojev 45+1. autogol)

Subota

Teleoptik – Novi Pazar 0:0

TSC – Sinđelić 1:1 (0:0)
(Galić 77 – Tufegdžić 51)

Inđija – Borac 2:0
(Stoiljković 41, Lukić 85)

Nedelja

Metalac – Javor 4:1 (2:1)
(Mlađović 17, Savić 39, Vranjanin 62, Ilić 76- Petković 12)

Sloboda – Radnički 1923 2:0 (1:0)
(Lazović 35 – Obrenović 75)

OFK Žarkovo – Zlatibor 2:2 (1:0)
(Kovalenko 33, Rajić 86 – Anđelković 68. 90)

Ponedeljak

18.00 Trajal – Bežanija

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter