0
Evropske lige

HOTSPORT FANTASY: ‘Terminus’ sustigao ‘Green Star’, koji čuva kapiten Salah

Objavljeno: 12.11.18 u 09:39

Dejan Brdar dospeo je na prvo mest HotSport lige, a odmah iza njega je Miloš Spasojević koji ima isti broj bodova, ali ih je manje osvojio u ovom kolu.

Kao i tim ‘Green Star’ i ‘Dziletovi varvari’ Janka Zornića pali su za jednu poziciju u odnosu na prošlu sedmicu.

Ekipa ‘Terminus’ u ovom kolu osvojila je najveći broj bodova, 54. Kada se pogleda pojedinačni učinak najviše poena doneo je levi bek Liverpula Robertson, 12, a koji je ujedno i ušao u ‘tim kola’. Posle njega tu su Marsijal i Aguero sa po sedam, dok su ostali članovi njegovog tima imali manji učinak.

Ekipi koja je prethodne sedmice bila na prvoj poziciji, ‘Green star’ najviše bodova doneo je takođe igrač Liverpula Mohamed Salah, 16, a koji je i kapiten. Sem Alonsa ostali njegovi članovi tima nisu imali zapaženiji učinak.

FOTO: PRINTSCREEN

Kada se pogleda spisak od najboljih deset timova, novo ime, a ujedno i tim koji je najbolje odigrao ovo kolo u odnosu na ostale koji su pri vrhu tabele je ‘FC ORTHODOX’ Petra Milenkovića. Njemu su najviše poena doneli Aleksandar-Arnold i Robertson, a ukupan učinak njegove ekipe je 65 poena. Ekipa ‘FCBelgrad’ takođe doživela je pad u odnosu na prethodno kolo, a na istim pozicijama ostali su ‘FC Milo’, ‘Lakijevi lavovi’ i ‘Internazinalce Fc’.

FOTO: PRINTSCREEN
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter