0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Četiri utakmice i osam vezanih sati prenosa ‘večitih’ rivala, a onda za kraj – spektakl!

Objavljeno: 10.11.18 u 08:50

Ova subota biće posebno interesantna, jer se ‘namestilo’ da na svaka dva sata gledamo utakmice od značaja za široku sportsku javnost u Srbiji.

Dugo na domaćim TV programima nismo imali priliku da gledamo ono što ćemo danas. Mečeve Crvene zvezde i Partizana, i u fudbalu i u košarci, ispratićemo jedan za drugim počev od 13 časova. I svi će biti na prvom kanalu TV ArenaSport.

Najpre će od pomenutih 13 sati fudbaleri Partizana dočekati Radnik iz Surdulice u okviru 16. kola Superlige Srbije. Zatim će od 15 sati, baš u Surdulici, Dinamo iz Vranja igrati protiv Crvene zvezde.

Odmah potom, od 17 časova, prebacujemo se na košarku, ali ostajemo uz crveno-bele koji će u okviru ABA j.t.d lige gostovati Olimpiji u Ljubljani, a crno-beli će danas biti domaćini i u košarci, jer će od 19h igrati u ‘Pioniru’ protiv Cibone.

Ni tu nije kraj, jer će odmah posle tog meča, od 21 sat na TV ArenaSport 3 ići prenos prvog meča velikog finala Kopa Libertadores između Boke Juniors i River Plate.

Kakav dan je pred nama:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter