0
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

KADA SE NEGODUJE, MOŽE I U SVITANJE: Skromna poseta na utakmici Partizana – nova poruka upravi odjekuje sa tribina (VIDEO)

Objavljeno: 10.11.18 u 13:13

U 13 časova na stadionu u Humskoj počeo je duel 16. kola Superlige Srbije u kojem Partizan dočekuje Radnik iz Surdulice.

Crno-beli u ovaj duel ulaze kao aposlutni favoriti i nema sumnje da će ići na tri boda.

Međutim, tendencija slabe posete na mečevima Superlige može se videti i danas. Da li je raniji termin odigravanja ili je nešto drugo razlog, tek tribine drugog po veličini stadiona u našoj zemlji ispunjene su veoma skromno.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Nezadovoljstvo načinom kojim se klub vodi u radom uprave navijači Partizana iskazali su i na ovoj utakmici. Na samom startu jasno se čulo, kao i na nekoliko prethodnih mečeva -‘uprava napolje!’. Ovu praksu su ljubitelji crno-belih boja nastavili i na ovoj utakmici.

(VIDEO:YouTube/HOT SPORT)

Takođe na južnoj tribini Partizanovog stadiona uz poruku upravi raširen je bio i trenasparent kojim su pristalice ovog kluba želele da iskažu nezadovoljstvo terminom osigravanja utakmice.

– Kada je borba za titulu termini se pomeraju, a kada je ‘uprava napolje’, može i u svitanje, stoji u poruci navijača Partizana.

(Sa stadiona u Humskoj – Stefan Smuđa)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter