1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN JE HIT U ARABIJI: Nova pobeda srpskog trenera, u centru pažnje pobeda nad čuvenim hrvatskim trenerom

Objavljeno: 10.11.18 u 19:23

Današnjim trijumfom je Slavoljub Muslin svoju ekipu izveo iz opasne zone i ujedno ‘zabetonirao’ rivala na poslednjoj poziciji.

Drugu uzastopnu pobedu upisao je klub Al Faiha pod vođstvom Slavoljuba Muslina, koji je na tri meča u Saudijskoj Arabiji došao do sedam bodova.

U okršaju sa Al Itihadom, ekipom koju predvodi Slaven Bilić uspešniji od kolege koji je predvodio selekciju Hrvatske bio je bivši selektor Srbije – 2:1. Tako je domacin došao do desetog boda posle devet kola i popeo se na deseto mesto na tabeli, a rival je ostao zakucan na poslednjem mestu sa samo dva boda.

Pobedu ekipi Muslina doneo je Tolizis golom u 60. minutu, a prvi put je nastupio i bivši igrač Crvene zvezde Džon Ruiz, dok je na suprotnoj strani sa klupe ušao Aleksandar Pešić.

Golgeter koji je letos napustio crveno-bele postigao je jedan pogodak u sezoni za Al Itihad. Muslin je dobio Bilića i navijači su ga pozdravili ovacijama, a sada sledi mirniji nastavak takmičenja posle ovog važnog trijumfa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter