1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PEH NA TRENINGU: Partizan bez jednog od najboljih igrača protiv Radnika!

Objavljeno: 09.11.18 u 10:30

Krilni napadač Partizana doživeo je povredu na treningu i sledi mu pauza od dve nedelje, srećom sledi reprezentativna pauza.

Dešava se da i na treningu dođe do povrede, a Goran Zakarić je posle jednog duela osetio jak bol u ramenu i izgleda da mu sledi „bolovanje“ od dve nedelje. Izvesno je da će jedan od najboljih igrača Partizana ove jeseni preskočiti sutrašnji meč protiv Radnika u Humskoj i mozda neće moći da nastupi za selekciju Bosne i Hercegovine protiv Austrije u Beču i prijateljskom meču sa Španijom na Kanarskim ostrvima.

Crno-beli će za ovaj meč moći da računaju na Zorana Tošića, koji se u potpunosti oporavio od povrede zarađene na startu šampionata u Surdulici. Ostaje da se sačeka odluka trenera Zorana Mirkovića da li će se iskusni krilni napadač naći u startnoj postavi. Partizan je posle tri uzastopna remija prošlog vikenda pobedio Vojvidinu i sutra je pikirana nova tri boda.

FOTO: STARSPORT

Partizan u subotu u Humskoj od 13 časova dočekuje Radnik iz Surdulice u okviru 16. kola Superlige Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter