0
Evropske lige

OZBILJNE KAZNE ZA ‘FAJTERE’: Čak 43 utakmice suspenzije za sve učesnike nemilih scena u turskom derbiju

Objavljeno: 09.11.18 u 09:30

Veliki istanbulski derbi između Galatasaraja i Fenerbahčea obeležila je velika tuča igrača na terenu, a FS Turkse izneo je disciplinske mere protiv učesnika.

Derbi je završen bez pobednika, a danas su poražena oba kluba. FS Turske izneo je kazne povodom tuče igrača na terenu, te fudbaleri Fenerbahčea neće moći da igraju na 28 utakmica, a igrači Galatasaraja na 15 utakmica. Kada se kazne podele pojedinačno to izgleda na sledeći način.

Žalison iz Fenerbahčea neće moći da igra na narednih osam utakmica, njegov saigrač Roberto Soldado na šest, koliko i Rajan Donk iz suparničkog tima. Kod žuto-crvenih na hlađenje će Ndijae pet utakmica i Gari Rodrigez tri utakmice.

Prvi trener Galate Fatih Terim neće moći da vodi tim na narednih sedam utakmica zbog toga što je vređao sudije posle meča, a njegov pomoćnik Hasan Šaš dobio je zabranu sedenja na klupi tima u osam mečeva.

Utakmica između Galatasaraja i Fenerbahčea završena je bez pobednika 2:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter