2
Evrokupovi

NIŠTA BEZ SRPSKE MUZIKE: Sinan Sakić i Mitar Mirić treštali u svlačionici Dinama posle velkog evropskog uspeha (VIDEO)

Objavljeno: 09.11.18 u 00:03

Dinamo iz Zagreba napravio je istorijski uspeh plasmanom u nokaut fazu Lige Evrope, a to se znalo proslaviti u svlačionici ‘Maksimira’.

Posle 48 godina ‘modri’ će igrati na proleće u Evropi. Generacije pre ove uspevale su da se plasiraju i u grupnu fazu Lige šampiona, ali ovakav uspeh nije napravljen i to dva kola pre kraja grupne faze.

Slavilo se večeras u svlačionici Dinama, ali je pitanje kako će reagovati ‘Bed blu bojsi’. Naime, u svlačionici je treštala srpska muzika, pre svega hit Mitra Mirića ‘Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole’.

Mnogi se sada pitaju da li je ovo bila i poruka podrške fudbalera Zdravku Mamiću koji se nalazi u Međugorju skriven od hrvatskog zakona. Poznato je da je alfi i omegi Dinama ovo omiljena pesma, nema sumnje da se i on večeras veseli uz regionalne hitove.

0
0

2 Komentara

  1. Svi smo mi jedan narod, glipo je komentarisati ovako nesko.. svaka čast Dinamo lepo je gledati balkanske ekipe kako prave velika dela.. i mojoj zvezdi naravno..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter