0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

JIRGEN KLOP: Molim vas nemojte proediti Zvezdu i Maribor!

Objavljeno: 09.11.18 u 13:50

Liverpul predstojećeg vikenda dočekuje Fulam u Premijer ligi, ali se konferancija za novinare Jirgena Klopa bazirala na porazu od Crvene zvezde.

Bolan je poraz za ‘crvene’ bio u Beogradu. Kritike na račun Jirgena Klopa ne jenjavaju, iako je Liverpul drugi tim na tabeli Premijer lige, ali i lider u grupi Lige šampiona. Nemca su takođe naljutila poređenja između Crvene zvezde i slovenačkog Maribora.

– U utorak smo doživeli ogroman udarac koji nismo očekivali. Niko nije očekivao takav rezultat i igru, ali takve stvari se dešavaju. Odigrali smo loš meč i nijednog trenutka nismo ignorisali da je bilo tako. Sa dužnim poštovanjem, Crvena zvezda nije Maribor od prošle sezone i prestanite da to poredite. Zvezda je igrala sa trojicom pozadi i imalu onakvu atmosferu. Bila je to potpuno drugačija utakmica od one na Enfildu – rekao je Jirgen Klop.

Nemac je istakao da igranje kapitena Džordana Hendersona ne bi možda ništa promenilo.

– Voleo bih da kažem kako je Hendo mogao da promeni ceo meč protiv Crvene zvezde, ali ne verujem da bi bilo tako. Ceo meč je bio čudan.

Klop je istakao da od početka sezone Liverpul ima samo dve loše utakmice, jedna je protiv Napolija, druga sada protiv Crvene zvezde.

– Želimo da što pre pokažemo reakciju posle poraza. Generalno, forma nam je dobra i odigrali smo mnogo dobrih utakmica. Ali ne želim da dižem galamu zbog toga, kao što i ne slavim velike pobede po pet dana. Naravno da možemo bolje. Uvek može bolje. Od početka sezone smo imali samo dve utakmice u kojima nismo bili dobri: Crvenu zvezdu i Napoli. Ali osim toga, naš fudbal je do sada bio prilično uspešan.

Sledi utakmica sa Fulamom, a Jirgen Klop poziva na oprez i pored očajnih rezultata čete Slaviše Jokanovića.

– Ako neko očekuje laku utakmicu protiv Fulama, molim ga da ostane kući i nek ne dolazi na stadion. Bio bih idiot ako bih gledao gol-razliku pred ovaj meč. Gledajte pažljivije cele Fulamove mečeve, a ne samo šanse i golove. Oni su uspeli i Sitiju da stvore probleme. Jako su vešt tim. Potrebna nam je reakcija na utorak, ali u nedelju nas čeka sasvim druga priča – istakao je Klop.

Nemac je takođe otkrio da je posle poraza u Beogradu održan sastanak u svlačionici, ali da je to redovna praksa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter