0
Fudbal

FOTO: Sky Sports

IBRAHIMOVIĆ PORUČIO: Realnije je da ja odem u Milan, nego da to učini Venger

Objavljeno: 09.11.18 u 19:59

Napadač Los Anđeles Galaksija govorio je o brojnim temama za francuski ‘L’Ekip’.

Francuski list danas je objavio veoma interesantan intervju sa nekadašnjim napadačem Pari Sen Žermena.

On je odgovarao na pitanja vezana za potencijalni transfer u Milan o kojem se priča, kao i o činjenici da je Arsen Venger negirao da će preuzeti pomenuti klub.

– Mislim da je realnije da ja dođem u Milan nego Arsen Venger, rekao je Zlatan, pa nastavio o daljim planovima:

– Nemam pojma šta ću da radim, znam samo da je mnogo evropskih klubova zainteresovano i da sam srećan ovde u Los Anđelesu. Sviđa mi se život ovde, isto tako i mojoj porodici. Ipak, treba mi izazov, razlog da igram, ne želim da odem u neki klub samo zato što sam Zlatan. Želim da pravim razliku. To je ono što sam uvek radio.

Osvrnuo se potom na svoj bivši klub i na rad njegovog prijatelja Maksvela koji je tamo sportski diretor.

– On radi u klubu, veoma je srećan i ja sam srećan zbog njega. Svakoga dana se čujemo. Pored svega, želi me tamo, želi da radim za klub. Ono što mogu da vam kažem, jeste da ću se u PSŽ vratiti samo kao šef. Ne mogu da dođem zbog nečeg drugog. Ne postoje druge pozicije za mene, osim da budem šef. Naravno, to nije za sada, ja sam i dalje aktivan igrač. Kada odlučim da treniram, onda će svet to saznati od mene, poručio je popularni Ibra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter