1
Domaći fudbal

ŠLAG NA TORTI POSLE POBEDE NAD LIVERPULOM: Čuveni ESPN trojicu Zvezdinih igrača uvrstio u najboljih 11!

Objavljeno: 08.11.18 u 19:10

Dva dana nakon pobede nad Liverpulom a dan pošto je okončano 4. kolo grupne faze Lige šampiona, portal ESPN je objavio najbolji tim, a u njemu se nakon pobede nad Liverpulom nalaze čak tri fudbalera Crvene zvezde.

To su Milan Borjan, Vujadin Savić i Milan Pavkov.

Njihov izbor su pojasnili na sledeći način:

Golman – Milan Borjan

FOTO: STARSPORT

Kanađanin je bio fantasitčan u šokantnoj pobedi koju je Crvena zvezda zabeležila nad Liverpulom. Imao je nekoliko dobrih odbrana u drugom poluvremenu, ali najimpresivnije je njegovo samopouzdanje pri hvatanju, boksovanju i odbijanju svega što ide u njegovom pravcu – pri čemu je nekoliko puta morao da izađe skoro do penala kako bi uhvatio neko od mnogobrojnih centaršuteva koje su igrači Liverpula uputili ka kaznenom prostoru domaćina. Njegov dobar posao poslužio je kao temelj bučne večeri u prestonici Srbije.

Centralni bek – Vujadin Savić

FOTO: STARSPORT

Kapiten Crvene zvezde je propustio poraz od 4:0 na Enfildu pre dve nedelje, tokom kog je malo toga što je moglo da nagovesti pobedu Zvezde na Marakani. Ali Savić je bio tu u utorak uveče, i odigrao je herojski, bacajući se ka izazovima i udarajući pesnicom kroz vazduh nakon što su napadi Liverpula odbijani. Ali nije sve bilo samo u znaku vatre. Savić je kontrolisao ekipu i bio pravi lider poslednje četvorke, pogotovo u drugom poluvremenu. Njegova inspirišuća partija bila je ključni faktor u možda i najvećem šoku dosadašnjeg toka Lige šampiona.

Napad – Milan Pavkov

FOTO: STARSPORT

Partija koja oduzima dah Milana Pavkova, inače drugog napadača Crvene zvezde, bila je dovoljna da nadjača Liverpul. Prvi gol, gromoviti udarac glavom, Alisona je ostavio bez šanse, ali je to nadmašio okrutnim udarcem sa distance koji je uputio za svoj drugi gol. Pavkov deluje nespretno, poput šeprtlje, ali je pokazao da itekako ume da iskontroliše loptu, kreiravši kontranapad u drugom delu pasom „iz prve“. On je neočekivani, ali zasluženi heroj, kog su navijači Zvezde slavili dugo posle poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ostatak tima čine:

Desni bek – Pavel Kaderabek (Hofenhajm)
Štoper – Leonardo Bonuću (Juventus)
Štoper – Kostas Manolas (Roma)
Levi bek – Huan Bernat (PSŽ)
Centralni vezni – Karlos Soler (Valensija)
Centralni vezni – Rud Vormer (Briž)
Centralni vezni – Huan Mata (Mančester Junajted)
Napad – Hari Kejn (Totenhem)

Najvažnije vesti iz sveta sporta možete pratiti i na Instagram stranici portala HotSport.

 

 

0
0

1 Komentara

  1. Pa kako?Ma nemoguce.Pa Pantic nam govori da je ovo nista specijalno.Jeste da oni ne pamte kada su nekog velikana pobedili ali opet,nema sanse.Kaze covek da Zvezda nije pobedila to bi znacilo da mase zastavicom da nas izbace iz lige sampiona,sve ekipe istocne Evrope.Sada kaze da mu je Napoli najkvalitetniji a pre mesec dana je rekao da bi Besiktas bio favorit protiv Napolija.Pa kaze igraju pare,pa sada kada je Zvezda pobedila ne igraju pare.Pa kada su ispali od Besiktasa onda su rekli ispali smo od tima od 100 miliona a sada kada je Zvezda pobedila tim od 800 miliona kaze da pare ne igraju ulogu.I zamislite,kaze Zvezda pokazuje da nismo konkurentni za LS a Zvezda kao cetvrtoplasirani u grupi je najbolji od svih ostalih koji su na zacelju grupe.I ja mislim da smo jedini koji imaju sansu da prodju dalje iako mozda u teoriji nemamo ali je sve moguce.Kuka kako Zvezda ne moze da kiksne a u Evropi smo losi a pogledajte PSV,ima sve pobede u prvenstvu a ima jedan bod,AEK nula bodova.Jang Bojs bije Bazel 7:0 a ima jedan bod u LS i to iz penala protiv raspale Valensije.Sahtjor primio 14 golova,rasturen 6:0,Plzen izgubi dva puta po 5:0.Besiktas je kaze favorit za osvajanje LS,ljudi iz Zvezde su kaze namestili zreb Partizanu xaxa.I oni takvi ne brukaju fudbal ali zato ga mi kao brukamo.Ali nama je u interesu da on i njihova uprava ostanu sto duze u Partizanu.To bi bio slag na tortu za nas.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter