0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

DRAGAN ANIČIĆ: Zaslužujemo bolji plasman od ovog gde smo sada

Objavljeno: 08.11.18 u 13:56

U 16. kolu Super lige, fudbalere Voždovca očekuje još jedno gostovanje.

U subotu će Zmajevi gostovati Bačkoj, a pred ovaj duel svoja očekivanja izneo je trener gostiju Dragan Aničić.

– Sigurno je da nas očekuje opet jedna teška i zahtevna utakmica, kao što su uostalom i sve utakmice u Superligi, započeo je Aničić, pa dodao:

– Imamo pozitivan pomak u igri u zadnje dve utakmice i nadam se da ćemo taj kontinuitet nastaviti i u Bačkoj Palanci. Očekuje nas jedna dobra ekipa koja jeste u rezultatskoj krizi, pritom su promenili i trenera i sigurno je da i oni očekuju sa puno motiva i puno želje ovu utakmicu. Bačka je ekipa koja hoće da igra fudbal. Ekipa koja je sastavljena od tehnički vrlo dobrih pojedinaca. Pre svih mislim na Mladenovića, Gavrića, Mićića, Makarića i veznom redu Đorića i mladog Pantića, ‘skenirao’ je domaćina Aničić.

Trener beogradskog kluba smatrda njegova ekipa zaslužuje bolji plasman od onog gde se sada nalazi.

– Idemo sa umerenim optimizmom i nadamo se da ćemo da imamo optimalne uslove za igru i da će nas biti brojčano isto na terenu, ako se ti uslovi ispune možemo do dobrog rezultata. Momci svojim radom i odnosom prema obavezama kako na treningu, tako i na utakmici zaslužuju bolje rezultate nego što su do sada, i mislim da će ti rezultati vrlo brzo doći, nastavio je Aničić.

Osvrnuo se na kraju Aničić i na zdravstveni bilten.

– Nećemo u utakmici u Bačkoj moći da računamo na Mihajlova koji je dobio crveni karton u Šapcu i ne možemo da računamo na Jevtića koji je povređen. Svi ostali su u stroju i strpljivo čekaju šansu, zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter