0
Evrokupovi

SVE SE PREOKRENULO: I slavni Đanluiđi Bufon sada Zvezdu gleda drugim očima…

Objavljeno: 07.11.18 u 14:50

Golman Pari Sen Žermena je nakon trijumfa Zvezde nad Liverpulom, a remija svog tima u Napulju, promenio sliku o autsajderima iz Beograda.

Jučerašnji ishodi u ‘grupi smrti’ Lige šampiona mnoge su iznenadili, pa i Đanluiđija Bufona, koji je naglasio da više niko ne sme ni najmanje da potceni Crvenu zvezdu. Pogotovo ne Pari Sen Žermen u poslednjem kolu kada bude došao na stadion ‘Rajko Mitić’.

– Sreća naša da je Crvena zvezda napravila odličan rezultat, koji ide u korist Napoliju i PSŽ-u – rekao je slavni italijanski golman.

– Prvo moramo da pobedimo Liverpul, a onda će biti jako važno je da ne izgubimo u Beogradu poslednji meč – poručio je Bufon.

Slično razmišlja i kapiten ‘svetaca’ Tijago Silva.

– Remi ne znači kraj Lige šampiona za nas, imamo još dve utakmice i moramo da nastavimo dalje. Meč sa Liverpulom biće presudan, uveren sam da ćemo pobediti. Njihov poraz u Beogradu potpuno je oživeo neizvesnost – rekao je Silva i zatim zaključio:

– Sudbina je u našim rukama.

U 5. kolu grupe C Pari Sen Žermen će dočekati Liverpul, a Napoli Crvenu zvezdu i ti mečevi su na programu 28. novembra.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu HotSport. Hvala na poverenju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter