4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVI PUT POSLE ‘VEČITOG’ DERBIJA: Partizanovci će biti ljuti zbog sudije koji je delegiran Zvezdi!

Objavljeno: 07.11.18 u 16:31

Glavna figura 158. ‘večitog’ derbija, Nenad Đokić, vraća se na scenu Superlige Srbije prvi put od tog 23. septembra.

Navijačima Partizana ‘zamerio se’ u meču protiv Crvene zvezde kada je sugerisao Danilu Grujiću da ipak prizna gol Ričmonda Boaćija, iako je ostala, i ostaće, večita dilema da li je lopta zaista prešla gol-liniju.

Od tada više nije bio na listi sudija, sve do ovog vikenda, kada će u Surdulici suditi meč između Dinama iz Vranja i Crvene zvezde.

Njemu će pomagati Nemanja Petrović i Nenad Kurčibić, a četvrti arbitar biće Aleksandar Živković. Taj meč igra se u subotu od 15 časova.

Fudbaleri Partizana u 16. kolu Superlige Srbije na svom stadionu će dočekati ekipu Radnika iz Surdulice, a na centru će biti Igor Stojiljković, dok će njegovi ‘mahači’ biti Jovan Grujić i Nikola Đoković, dok će četvrti sudija biti Lazar Tripković.

Partizan i Radnik igraju u subotu od 13 časova.

U petak i subotu na programu su utakmice 16. kola Super lige Srbije posle kojih će uslediti treća reprezentativna pauza ove jeseni.

Kolo će u Novom Sadu otvoriti ekipe Proletera i Radničkog iz Niša, a pravdu će na „Karađorđu“ deliti sudija Dalibor Manojlović sa pomoćnicima Milanom Minićem i Ivicom Stojanovićem.

Danas su delegirani arbitri i za preostalih sedam mečeva koji će biti odigrani u subotu. Najveću pažnju privlači odluka Sudijske komisije FSS vezana za izbor glavnog arbitra na meču Dinamo – Crvena zvezda.

U pitanju je Nenad Đokić, Užičanin koji je na 158. „večitom“ derbiju signalizirao gol za Crvenu zvezdu posle udarca Ričmonda Boaćija čime je navukao gnev navijača Partizana na sebe.

Nakon toga Đokić jedno vreme nije bio delegiran za utakmice Super lige, zatim je vraćen kao četvrti sudija, a u 14. kolu bio je glavni arbitar na meču Spartak ŽK – Zemun.

Evo i svih ostalih arbitara delegiranih za mečeve 16. kola Super lige.

0
0

4 Komentara

  1. Ahahahahahahaha, cime se ovi bave. Cisto da znate, nas zabole uvo kad im sudi Grujic, iako svi znamo da je Grobar Cokot!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kakva odmazda ceka smrdljivce u revans derbiju!!! Ovog puta se ne sme stati na 2-0 ko proletos na marakani,do kraja puni boraniju!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ima da nam cuclate u sred rupe i ti i musavi ganci. Jedino opet ovaj da vam sudi da sprečite bruku,ali cuclanje vam ne gine smrdljavi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter