0
Evropske lige

USPON KARIJERE: Znate li ko je ‘srpski Montero’? Mladi Srbin debitovao u Seriji A i ostavio sjajan utisak!

Objavljeno: 05.11.18 u 20:48

Procene stručnjaka su da je njegova igra slična slavnom štoperu Monteru, a tek slede nova dokazivanja u žutom dresu.

Nekada je u „kalču“ kao štoper sve zasenio Zoran Mirković, a ako se po jutru dan poznaje na scenu je juče stupio novi naslednik.

Strahinja Tanasijević je debitovao u šampionatu Italije u dresu Kjeva protiv Sasuola (1:2) u Veroni. I Srbin je na terenu proveo oko 40. minuta, a zbog velike želje da potvrdi potencijal i da je ‘britka sablja’ kao slavni Montero (dobio nadimak od Italijana) zardio je dva žuta karotana. Ipak, na debiju će se pamtiti nekoliko dobrih intervencija u duelima sa protivničkim igračima.

Iskusni trener i bivši selektor Đanpjero Ventura ima veliko poverenje u Tanasijevića i slede novi nastupi za najbolji tim popularnih „letećih magaraca“. Pored bivšeg defanzivca Rada sledećeg vikenda u Bolonji očekuje se da nastupi i Sergej Grubač, ekatra napadač koga porede sa slavnim Kavanijem, koji je sin proslavljenog golgetera OFK Beograda Vanje Grubača. Naši igrači su na sceni kao garant za lepše dane u Veroni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter