0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVA POBEDA: Visok let bivšeg trenera Zvezde – kada je teško, tu je on

Objavljeno: 05.11.18 u 17:36

Trener koji je doneo trofej u Ljutice Bogdana nastavio je da svoju trenersku karijeru gradi u Rusiji, gde je već sada ostavio dubog trag.

Ostvarena je pobeda protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak na strani, što je važan podstrek za nastavak sezone

Nema dileme, gde god Miodrag Božović radi u Rusiji dobri rezultati se podrazumevaju. Bivši trener Crvene zvezde je u trećem meču na klupi Krila Sovjetov ostvario i drugu pobedu (izgubio samo od Zenita) i to pogotkom u 91. minutu. Činilo se da će Ufa izbeći poraz, ali je onda gol od ‘zlata’ za velika tri boda ekipi iz Samare doneo ‘džoker’ Jakovljev. Uspeh dobija na značaju što je ostvaren na strani i protiv direktnog konkurenta u borbi za opsatanak, a trijumf je doneo beg iz opasne zone.

Za manje od mesec dana od ‘preuzimanja trenerske palice’, popularni Grof je ostvario dva bitna uspeha kao zalaog za nastavak sezone, a ovog puta u kombinaciji za utakmicu nisu bili srpski internacionalci i nekadašnji igrači aktuelonog šampiona Srbije Srđan Mijailović i Vanja Vučićević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter