0
Domaći fudbal

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

MILOJEVIĆ SE DANAS ‘NE KOCKA’: Zvezda bi u Novom Sadu trebalo da istrči u najjačem sastavu

Objavljeno: 03.11.18 u 10:12

Trener Vladan Milojević neće odmarati igrače pred Liverpul, a jedino je na poštedi zbog lakše povrede golman Milan Borjan i menja ga iskusni Zoran Popović.

Prvi krug u šampionatu Crvena zvezda zatvara od 15 časova na „Karađorđu“ protiv Proletera, koji ima nekoliko pobeda u nizu. Cilj je jasan da se pred dolazak Liverpula upišu nova tri boda, a kako saznaje HotSport trener Vladan Milojević ovog puta želi da do cilja stigne sa proverenim snagama. Ovog puta pred evropski meč nema odmora i jedino je na poštedi golman Milan Borjan zbog lakše povrede i njega menja kao i u nekoliko mečeva tokom sezone Zoran Popović, kojem je ovo teren poznat, pošto je deo karijere proveo u Vojvodini.

Poslednja linija ostaje standarda, a u vezni red se vraćaju Branko Jovičić, Nenad Krstičić i Lorenco Ebisilo. Bačku je preskočio El Fardu Ben, a uloga startera namenjena je Marku Marinu. Ponovo u napadu za golove će biti zadužen Milan Pavkov, pošto je Ričmond Boaći na bolovanju.

Projektovan sastav: Popović – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić, Ebisilio, Ben, Marin – Pavkov.

Zapratite najjaču sportsku instagram stranicu – HOTSPORT

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter