0
Domaći fudbal

UGASITE GA, OVAKAV FUDBAL NAM NIJE POTREBAN: Skandalozne tvrdnje, Infantino, PSŽ i Siti umešani u prevaru veka!

Objavljeno: 02.11.18 u 20:22

Od kako je uveden Finansijski fer plej, jedno od najvažnijih pitanja bilo je kako će na njega „gledati“ oni bogatiji, a nakon najnovije informacije koju je objavio „Football leaks“, čini se da bi on mogao da bude uzrok jednog od najvećih skandala u istoriji modernog fudbala.

Prema navodima nemačkog Špigla, aktuelni predsednik FIFA, a tada zamenik Mišela Platinija, u to vreme prvog čoveka ove organizacije, zajedno sa legendarnim Francuzom koji je suspendovan iz fudbala zbog mita i korupcije imao je nekoliko sastanaka sa vlasnicima PSŽ-a i Mančester Sitija, Naserom Al Kelaifijem i Šeikom Mansurom.

 

Kako je dalje navedeno, upravo je Infantino insistirao na tome da ova dva kluba prođu praktično nekažnjeno zbog kršenja pravila FFP, po kojima je trebalo da budu izbačeni iz najelitnijeg fudbalskog takmičenja.

Da li će se na ovome priča i zaustaviti, ili će Infantino, ali i čelnici Mančester Sitija i Pari Sen Žermena odgovaratii zbog svojih dela, videćemo verovatno uskoro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter