0
Domaći fudbal

ANIČIĆ: Očekuje nas težak meč u Šapcu

Objavljeno: 02.11.18 u 16:49

Fudbaleri Voždovca nakon meča sa Radom i pobede na svom terenu, gostuju ekipi šabačke Mačve. Meč je na programu u nedelju u 16 časova, a šef stručnog štaba Voždovca Dragan Aničić je najavio meč koji nas očekuje.


– Teška utakmica je pred nama, što u igračkom, što u emotivnom smislu gledajući pre svega iz ličnog ugla. Prvi put ću voditi ekipu u gradu koji mnogo volim i protiv kluba koji mnogo volim. Takođe i protiv ljudi sa kojima sam imao mnogo lepu saradnju, ali koji su mi ostali veliki prijatelji i naravno igrača sa kojima sam postigao dosta toga u prethodne dve godine. – započeo je Aničić, osvrnuvši se na period proveden u Šapcu.
– Kada idete u Šabac, morate da budete svesni da je Mačva uvek favorit na svom terenu. Tu je grupa igrača koja igra dugo godina zajedno i koja ima pravi odnos prema klubu i prema obavezama. Jedna divna publika je uz njih. Kada kažu da je Šabac vruće gostovanje, misli se na pravi fudbalski ambijent, imate mnogo navijača na tribinama koji na pravi način bodre svoju ekipu. – poznaje dobro atmosferu u Šapcu Aničić.

Osvrnuo se i na analizu šef struke Voždovca:

– Ima dosta kvaliteta u ekipi Mačve, trenutni položaj na tabeli ne oslikava ono što igrači pružaju na terenu u smislu efikasnosti, iako imaju tri izvanredna špic igrača Gavrića, Gemovića i Gigića. Takođe i jednog od najboljih štopera u ligi Ristivojevića i legendu kluba koji je već tamo dugo i kojeg ja izuzetno cenim i poštujem Pejovića. Mislim da će biti jako težak i zahtevan meč, ali mislim da smo mi u igračkom usponu. Ukoliko ponovimo igru i odnos prema obavezama, kao što je bilo u sredu protiv Rada, imamo šansu da zabeležimo dobar rezultat u Šapcu bez neke pretnje domaćinu. Mislim da će publika najviše uživati,a videćemo kako će sve biti na kraju., zaključio je Ančić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter