6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VUJADIN SAVIĆ: Neću da budem kao Vladimir Stojković, Luka Adžić nije zaslužio da mu navijači zvižde

Objavljeno: 01.11.18 u 09:59

Kapiten Crvene zvezde predvodio je saigrače do velikog uspeha koji je ekipa sa Topčiderskog brda plasmanom u Ligu šampiona napravila ove sezone.

Naredne sedmice crveno-bele očekuje još jedan težak izazaov u tom takmičenju, jer će na našem najvećem stadionu gostovati Liverpul.

Kapiten kluba iz Ljutice Bogdana nekoliko dana pre tog meča govorio je o brojnim temama, a dotakao se i odnosa sa nekim bivšim igračima, a pre svega pojasnio je kolika je njegova ljubav prema Zvezdi.

– Znate kada volite taj klub iskreno na stvarno fanatičan i lud način, nije dokaz ljubavi tetovaža, ali i to je neki dokaz. Ja imam dve tetovaže, to je meni pored dece i porodice sve na svetu, kazao je on u intervjuu za ‘Meridian’.

Potom se štoper osvrnuo na svoj povratak u Crvenu zvezdu.

– Svi oko mene bili su protiv toga, a kada sam potpisao svi su mi bili podrška, međutim u tim trenucima veće pregovore sam vodio sa porodicom i drugarima nego sa urpavom.

FOTO: STARSPORT

Savić je pojasnio i kako bi odregovao da ga jednog dana Partizan pozove u svoje redove.

– Neću sada da budem kao Vladimir Srojković i kažem da nikada ne bih igrao. On je uradio šta je uradio, ali ne postoji ništa na ovom svetu što bi me nateralo da pređem u Partizan. To je naš najveći rival, prema kome gajim veliko poštovanje. Ne mrzim ih, ali najviše volim kada ih pobedimo. Mislim da bi bila velika sramota za mene kada bi to učionio.

Momak koji je ponikao na Marakani osvrnuo je na još jednog bivšeg igrača ovog kluba, koji je takođe prve fudbalske korake načinio u Ljutice Bogdana.

Luka Adžić je moj dobar drugar i žao mi je zbog onoga što se desilo na proslavi titule. Tada su većini igrača skandirali ime ili aplaudirali, a njemu su zviždali. Mislim da to nije zaslužio, jer je Zvezdino dete, prošao je celu omladinsku školu, davao se Zvezdi i mnogo voli ovaj klub. Doneo je klubu neki novac, postigao je dosta golova koliko je igrao, kazao je Savić.

FOTO: STARSPORT

Savić je još jednom ponovio da je odlično sarađivao sa Le Talekom.

– Sjajno smo se slagali, igrali smo zajedno i fenomenalno se razumeli, po pokretima smo znali ko će šta da uradi. Poslednje gostovanje kad se izgubila titula, a mnogi igrači, što domaći, što strani otišli na odmor, on je pristao da igra sa polomljenim prstom i igrao je tu utakmicu koja je bila nebitna, rekao je Savić, pa se potom osvrnuo na odnos sa Kangom:

– Poslednji put kada smo se on i ja čuli preko video pozica je imao mali udes, ali na sreću ništa ozbiljno.

Za kraj štoper je naglasio da je Milojević od starta verovao u ovaj tim.

– Očekivali su svi da ćemo posle osvajanja titule da odemo. Drago mi je da smo to demantovali, verujte mi da su mnogi imali ponude, drago mi je da smo uspeli, ali ne mogu da kažem do kada ćemo biti tu. Šef Milojević nas je okupio u kancelariji pred polazak u Beograd i rekao da ćemo sigurno ući u Ligu Evrope. Ja sam mu poverovao da je zaista siguran u to što govori, dok mi, igrači nismo toliko bili ubeđeni, zaključio je Savić.

0
0

6 Komentara

  1. NECES DA BUDES!? PA I NE
    MOZESDA BUDES. JAK
    IGRAC. KO TEBE TRAZI!!??
    TI NISI U RANGU STOJKETA
    RADONJICA MILOJEVICA
    MILKA DJUROVSKOG VASOVICA I DRUGIH VELIKANA. KAD TE SUPARNIK POTRAZI DAJ KOMENTAR. SVASTA.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovde se govori o stavu, a ne kvalitetu, treba da imaš malo mozga da razumeš, i da vrlo rado bi vi voleli Vujadina na mestu štopera , čak šta više bio bi vam ubedljivo prva opcija.

      0
      0
      Odgovori
      • PA KO GA PITA ZA STAV ZA PRELAZAK KOD RIVALA.
        SAM POSTAVLJA PITANJE
        SAM DAJE ODGOVOR. KUPUJE NAVIJACE. A DALI VREDI. MOZDA. TO JE DRUGA STVAR.

        0
        0
        Odgovori
      • Da ima kvalitet i da ga neko pozove tek onda do izrazaja dolazi stav. Koga boli qrac za sta bi bilo kad bi bilo, uzgred krš je igrac

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter