1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MARKO MARIN: Žao mi je što nismo izdržali u Liverpulu, biće druga priča u sredu na Marakani

Objavljeno: 01.11.18 u 15:19

Nakon kraće pauze usled povrede nekadašnji reprezentativac Nemačke stavio se na raspolaganje treneru Vladanu Milojeviću.

On je bio juče na terenu u pobedi Crvene zvezde nad Bačkom rezultatom 3:1 u sklopu 14. kola Superlige Srbije.

Nakon ovog meča bivši fudbaler Olimpijakosa naglasio je da iako je samo sedam dana bio van stroja, da je to veoma dug period kada se mečevi igraju na nekoliko fronotva i ‘žestokim’ ritmom kakav je ovaj kojim crveno-beli igraju tekuće sezone.

– Nedelju dana sam bio van terena, a i za tako kratko vreme u Zvezdi prođe dosta utakmica. Sada se dobro osećam, bilo mi je važno da odigram 90 minuta, da se vratim u ritam. Mislim da je to dobro izgledalo na terenu i sigurno će mi značiti, rekao je Marin.

Nakon ovog trijumfa crveno beli na svom kontu imaju 40 bodova, što je za devet više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša.

– Fenomenalno smo ušli u utakmicu sa Bačkom, ne može bolje od gola posle samo 26 sekundi. Dobro smo igrali, stvarali smo šanse, odlično smo kombinovali. Možemo da budemo zadovoljni i da radimo na tome da nastavimi u istom ritmu i u narednim utakmicama. Naš zadatak je da pobeđujemo na svakoj utakmici i u tome uspevamo, ne gledamo druge. Znamo da nije lako pobediti svakog protivnika u ligi, vidimo da je sa ostalim ekipama neizvesno, što dodatno oslikava kvalitet naše lige.

Fudbal Super League Season 2018-2019
Zemun V Crvena Zvezda
Beograd, 07.09.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sledeće sedmice na stadion ‘Rajko Mitić’ dolazi Liverpul, a pre toga ekipu iz Ljutice Bogdana očekuje duel sa Proleterom.

– Nisam mogao da igram u Liverpulu, nije lako kada se gleda sa strane, posebno takva utakmica. Nije lep sećaj kada ne možete da pomognete ekipi, ali momci su odlično otvorili utakmicu, prvih 20 minuta smo igrali fantastično. Uživao sam pred televizorom na početku utakmice, žao mi je što momci nisu izdržali duže. Verujem da će biti potpuno druga priča na Marakani pred našim navijačima. Videli ste kako Napoli igra odlično u Ligi šampiona, pobeđuje, u Parizu je u poslednjim minutima primio gol, a na Marakani mu nije bilo lako. Očekujem takvu borbu i protiv ostalih ekipa na našem terenu. Znamo da je Liverpul izuzetno kvalitetna ekipa, moraćemo da samo sve od sebe da bismo ih iznenadili, zaključio je Marin.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter