0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda savladala Bačku, ‘loš dan’ za navijače Partizana, Novak je ponovo prvi

Objavljeno: 31.10.18 u 23:30

Dan za nama obeležilo je nekoliko veoma zanimljivih događaja, a ponovo su u centru pažnje bili ‘večiti’ rivali, kao i najbolji teniser kog je naša zemlja ikada imala.

Danas je odigrano vanredno kolo Suoperlige Srbije, a košarkaši Partizana odigrali su utakmicu u sklopu Evrokupa.

Jedan od glavnih ‘šrafova’ ekipe Milana Tomića, američki plejmejker Džo Regland dao je veoma zanimljivu izjavu nakon jučerašnje pobede, a počasni predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Džajić uporedio je crveno-bele sa zagrebačkim Dinamom.

Nakon povlačenja Rafaela Nadala sa turnira masters serije u Parizu, Novak Đoković ponovo je svetski broj 1. Ovo je poravratak srpskog tenisera na ovu poziciju nakon skoro tačno dve godine.

Navijači Partizana poslali su jasnu poruku upravi kluba danas na utakmici protiv Čukaričkog, gde su crno-beli remizirali. Saša Zdjelar nakon utakmice je ‘eksplodirao’, a trener kluba iz Humske kazao je da situacija u njegovom timu nije nimalo prijatna.

Fudbaleri Crvene zvezda danas su na svom stadionu bili bolji od Bačke. Ovu utakmicu obležila su dva lepa pogotka, Marka Gobeljića i Milana Pavkova, a navijači su ponovo napravili lepu koreografiju.

Crno-bele ljubitelje košarke jutros su obradovale lepe vesti kada je reč o budućem treneru njihovog kluba, a kasnije nije bilo tako jer je njihov tim poražen na gostovanju Turk Telekomu, dok su pojedini navijači ipak videli neke dobre stvari na tom meču.

Veliku pažnju medija u Italiji privukla je jedna provokacija na račum Totija, Rome i Lacija, dok je jedna bivša NBA zvezda poručila da se vraća u Partizan da zaigra sa Novicom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter