0
Domaći fudbal

FOTO: HOT SPORT

NENAD BJEKOVIĆ: Verujem u nevinost Crvene zvezde!

Objavljeno: 31.10.18 u 11:38

Potpredsednik FS Srbije i nekadašnji funkcioner Partizana Nenad Bjeković govorio je o slučaju ‘Nameštaljka’, to jest utakmici PSŽ-a i Crvene zvezde.

Možda je to nekada bilo nezamislivo, ali danas Nenad Bjeković staje u odbranu Crvene zvezde. On tim činom ne brani samo čast crveno-belih, već i srpskog fudbala. Potpredsednik FS Srbije veruje da pojedini članovi uprave srpskog šampiona nisu umešani u nelegalno klađenje na meču PSŽ-a i Crvene zvezde.

– To svakako nije dobro, iako smatram da od te afere nema ništa. Verujem da će istina brzo izaći na videlo i ubeđen sam u Zvezdinu nevinost – rekao je Nenad Bjeković u razgovoru za Nebojšu Petrovića i ‘Mondo’.

Govorio je Nenad Bjeković o Partizanu i 158. večitom derbiju.

– Mnoge je zavarao remi protiv Zvezde, za mene je ta utakmica paradigma situacije u Partizanu. Poražavajuće je da vi slavite podelu bodova sa večitim rivalom. To je kao kada Partizan ode u Niš i odigra nerešeno, pa igrači Radničkog slave kao da su osvojili titulu. Partizan i protiv Real Madrida mora da razmišlja isključivo o pobedi, a ne da se zadovoljava mrvicama. Sve je to dokaz mentaliteta igrača koji trenutno nose crno-beli dres. Došli su iz malih sredina u kojima su živeli za to da ne izgube od Zvezde i Partizana, a onda odu u Surdulicu i prime tri komada od Radnika – rekao je Nenad Bjeković.

Ceo intervju možete pročitati na portalu ‘Mondo’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter