0
Fudbal

KOPA LIBERTADORES: Policija štitila sudije posle penala dosuđenog posle VAR konsultacije (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.18 u 12:50

Policija za razbijanje demonstracija morala je da štiti fudbalskog sudiju Andreasa Kunja, koji je u završnici utakmice u Porto Alegreu dosudio penal za River Platu protiv Gremija, u polufinalu Kupa Libertadores.

Kunja je noćas, u 86. minutu dosudio penal za River, nakon što je pregledao video snimak. Gonzalo Martines postigao je gol tek u petom minutu nadoknade vremena, pošto su žestoko protestovali igrači Gremija, koji su okružili i gurali urugvajskog sudiju.

U teren je tada ušla policija za razbijanje demonstracija i zaštitila sudiju, a zatim je izveden penal, devet minuta pošto je dosudjen. Utakmica je bila produžena 14 minuta.
Defanzivac Gremija Brešan, koji je skrivio penal, isključen je posle sukoba sa sudijom.

River Plata je pobedila u revanšu sa 2:1 i prošla u finale na osnovu više golova postignutih u gostima. U prvoj utakmici u Argentini, River je izgubio sa 0:1.

U drugom polufinalu u Sao Paolu večeras igraju domaći Palmeiras i argentinska Boka Juniors. U prvoj utakmici Boka je na svom terenu pobedila sa 2:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter