1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DA SE NASTAVI SERIJA: Zvezda juri novu pobedu sa dva veoma važna povratnika (SASTAV)

Objavljeno: 31.10.18 u 10:46

Trener Vladan Milojević se ponovo odlučio na određene promene zbog povreda i premora, a domaćin juri šestu „trojku“ u nizu.

Sve pobeda do pobede i samo remi u derbiju. Crvena zvezda večeras na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18.30 časova dočekuje Bačku, a cilj je da se ‘upiše’ trinaesta pobeda u šampionatu. Nastavak dominacije na domaćem koloseku je očekivan zbog jakog tima u koji se verovatno vraćaju dva bitna igrača. Marko Marin i Milan Rodić su spremni za svoje uloge, a kao u Šapcu neće igrati Branko Jovičić i Ričmond Boaći. Trener Vladan Milojević se, kako saznaje HotSport, odlučio za još neke rotacije zbog premora Filipa Stojkovića i Nenada Krstičića

Očekuje se da ekipu ponovo kao kapiten predvodi Vujadin Savić, koji se oporavio u potpunosti i ulogu će imati Goran Čaušić, a za golove će ponovo biti zadužen kao starter Milan Pavkov. Promene sastava su neophodne, pošto crveno-beli do nove novembarske pauze imaju još tri ispita.

Projektovani sastav: Borjan – Gobeljić, Savić, Degenek, Rodić – Jovančić, Čaušić, Srnić, Jevtović, Marin – Pavkov.

0
0

1 Komentara

  1. Milojević je car! On je kako kaže arhivirao poraz iz Liverpula i sad misli samo na narednog protivnika u SLS, jer po njegovoj filozofiji treba misliti samo na narednog protivnika! Kome on prodaje rog za sveću?! Šta po njegovoj filzofiji predstavljaju rezultatski debakli protiv PSŽ i Liverpula, gde smo primili laganih 10 komada, uz igru koja je ličila na igru zonaša fk Partizan, iz Bumbarevog brda! Ja sam naprimer počeo da pratim Zvezdu, od kraja 70-tih, iz vremena dr Pižona, i nikada nisam video lošiju Zvezdu u Evropi, nego sada kod Milojevića! Milojević je trebao da preuzme odgovornost na sebe za ovaj decenijski debakl i da se izvine svim zvezdašima! A, on se ponaša kao da se ništa nije dogodilo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter