0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

VELIKI KORAK U BORBI ZA TROFEJ: Napoli želi da dovede igrača PSŽ-a

Objavljeno: 30.10.18 u 20:16

Pregovori dva kluba su već otpočeti, a ako se transfer realizuje ovo bi bilo veliko pojačanje u nastavaku borbe za trofej.

Dugo se pominjalo da bi se jednog dana Edison Kavani mogao vratiti u Napulj, ali tu je priču sada dodatno podgrejao Karlo Alvino, novinar italijanskog ‘Skaj sporta’.

Ovaj čovek prvi je obelodanio svojevremeno da će Karlo Anćeloti sesti na klupu ‘nebesko-plavih’, kada je to malo ko očekivao, te upravo on važi za ‘čoveka od integriteta’ kada su u pitanju vesti iz ovog kluba. On je sada obelodanio da su pregovori oko povratka Urugvajca već otpočeli, a da su njegovi menadžeri itekako zainteresovani za dogovor oko ovog posla.

Pored toga, veliku ulogu ima i njegov sadašnji klub Pari Sen Žermen sa kojim ima važeći ugovor do 2020. godine, što znači da bi narednog leta klub jedino mogao da nešto zaradi njegovom prodajom. Upravo zbog svega toga ovo je možda poslednji voz da francuski klup ‘naplati’ tridesetjednogodišnjaka.

Navijači Napolija imaće priliku da već 6. novembra pozdrava ovog igrača, kada PSŽ bude gostovao u njihovom gradu. Za ovaj meč već je prodato 50 hiljada karata, a sigurno je da će srdačan doček imati igrač koji je za njihov tim na 138 utakmica postigao 104 pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter