8
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Macva v Crvena Zvezda Sabac, 28.09.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PROBLEM ZA ZVEZDU: Bez jednog od nosilaca igre crveno-beli na Liverpul!

Objavljeno: 30.10.18 u 09:32

Nategnuće zadnje lože posle meča u Engleskoj zahteva više od dve nedelje lečenja tako da reprezentativac Gane se vraća tek u drugoj polovini novembra.

Novi problem ima Crvena zvezda za nastavak sezone u veoma zgusnutom kalendaru takmičenja, a u narednom periodu trener Vladan Milojević neće moći da računa na Rićmonda Boaćija. Najbolji strelac ekipe je protiv Liverpula istegao zadnju ložu i kako saznaje HotSport, posle detaljnih snimanja ustanovljeno je da će pauza trajati više od dve nedelje.

Pored mirovanja potrebne su adekvatne terapije za mišić tako da je gotovo sigurno da reprezentativac Gane neće igrati 6. novembra na stadionu „Rajko Mitić“ protiv prošlogodišnjeg finaliste Lige šampiona.
Boaći je i posle megdana sa Napolijem bio na bolovanju zbog sličnih probkema, ali se golovima protiv Rada vratio u pravi ritam.

Sledi nova pauza, a povratak u ekipu je realan u drugoj polovini novembra posle reprezentativne pauze do koje šampiona Srbije čekaju još mečevi sa Bačkom, Proleterom, Liverpulom i Dinamom iz Vranja u Surdulici.

0
0

8 Komentara

  1. Ufff, što Vas boli Milojević? Svi ste vidim Zvezdini navijači, pa to što je čovek uveo Zvezdu u LŠ, što u domaćem, sve lagano pobeđuje, odjednom ne vallja. Tj. valja da se ispadne u julu iz Evrope, da se ne uzme prvenstvu, kup. Ma dajte… Samo napred Zvezdo, ova godina je prilagođavanje… I ako smo uleteli u najjaču grupu… Iduće sezone, daće Bog, potući ćemo se sa svima… Naravno, pet, šest timova je iznad, svih… Ali kod kuće za početak, i sa njima ćemo se potući… Pred 60 hiljada..
    P. S. Zvezdin navijač iz Kraljeva, koji je gledao uživo, Keln, Milan… Ali sa početka devedesetih. Navijač koji je bio na Bajernu, išao u Bari… Išao sledeće u Sofiju protiv, Dorie itd… Dušom i srcem uz Zvezdu, kao i moj mali sin.. Pozz

    0
    0
    Odgovori
  2. Ove utakmice u grupnoj fazi LŠ, su pokazale potpuni krah Milojevićeve taktike sa „parkiranim autobusom“ i sa telefonskim centaršutevima na isturenog napadača! Takođe su ove utakmice u LŠ, pokazale totalni krah i koncepciju Zvezde koja se oslanja na neuke strance afričkog porekla, koji su bili daleko najgori igrači Zvezde! Baš me zanima da li je Milojević izvukao neku pouku iz ovog doživljenog fijaska i hoće li okrenuti ploču?! Da li je on sposoban za to?! To će pokazati ove preostale utakmice protiv Liverpula i PSŽ u Beogradu i protiv Napolija u Napulju!

    0
    0
    Odgovori
    • Dobro je pitanje da li je Milojević izvukao neku pouku iz ovog rezultatskog fijaska! Ali, ne, Milojević kao dokazani afro-fanatik, zaslepljen likom i delom limitiranih Bena, Boaćija i Ebesilia, nije izvukao nikakvu pouku! On i dalje srlja u propast vodeći za sobom i Zvezdu! On će se i dalje oslanjati na nosioce igre na svoje „kapitalce“, zaštićene kao bele medvede (jer oni po njegovoj filozofiji ne mogu na klupu). Ali, on nije svestan da će sa njima doživeti totalni krah! Može li bilo ko normalan zamisliti da onakvi krševi za fudbal kao Ben, Boaći i Ebesilio mogu igrati u bilo kojem timu u grupnoj fazi LE i LŠ?!Recite mi barem jedan tim!

      0
      0
      Odgovori
  3. Sva sreca da je partizan ocajan,jer ovo sto zvezda igra nema veze sa fudbalom.ko to u zvezdi radi prelazne rokove i od 15 dovedenih ne moze 1 ime da ubode?

    0
    0
    Odgovori
    • Potpuno se slažem sa tvojim komentarom! Naravno da ove igre koje nam prikazuje Zvezda nemaju veze s ozbiljnim fudbalom! Od januara Milojević nije uspeo postići da mu ekipa igra brzo, borbeno, sa puno tempa, sa 1 ili 2 dodira, sa brzom tranzicijom, sa visokim presingom! Stalno forsira „kapitalce“ koji nemaju osnovnog znanja za Evropu, što su ove utakmice u LŠ i dokazale! Lako je „kapitalce“ staviti u tim u SLS, jer se tu mogu šlepati uz naše zapostavljene igrače! Naši igrači su gurnuti u drugi plan, zbog ovih limitiranih panjeva za fudbal, dovedenih iz raznih savana Afrike!

      0
      0
      Odgovori
  4. PROBLEM ZA ZVEZDU: Bez jednog od nosilaca igre crveno-beli na Liverpul – stoji u naslovu! Pa, cela Evropa je videla kakav je Boaći fudbaler! Da li je neko primetio barem jedan potez ovog panja za fudbal, u utakmicama LŠ! Nije valjda on nosilac igre! Ovaj rezervista iz kineske lige nema kvaliteta za takmičenje u Evropi, to su pokazale utakmice protiv Napolija, PSŽ i Liverpula! Mislim da je nešto drugo u pitanju! Ovi afro-fanatici koji vode Zvezdu, u propast, su konačno shvatili kakav je igrač Boaći, pa su ga odstranili iz tima. Za prvo vreme će se govoriti o raznim povredama a potom dolazi do sporazumnog raskida ugovora!

    0
    0
    Odgovori
  5. odlicno,kako je igrao protiv Liverpula treba da ga je sramota..da decko kaska ceo mec,da nije izvukao jaci sprint da izvrsi pritisak u toj zadnjoj liniji na loptu! i bolje sto ne igra dobio sam nervni slom zbog njega!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter