4
Evrokupovi

EVO SA KIM JE ZVEZDA U GRUPI: Liverpul sprema više od 100 miliona evra za fudbalera!

Objavljeno: 30.10.18 u 09:57

Fudbaler Barselone Osman Dembele mogao bi da uskoro da Kataloniju zameni Ujedinjenim kraljevstvom.

Fudbaler koji je u avgustu 2017. stigao iz Borusije Dortmund za 105 miliona evra nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu, a Katalonci žele da iskoriste činjenicu da je Dembele još uvek mlad (21 godina) i da ga pošalju u neki drugi klub. 

Kao opcije mediji u Engleskoj spominju Liverpul, Mančester Junajted, Čelsi, dok šansu iz prikrajka vreba Arsenal.

Najviše šanse da potpiše Dembelea ima tim sa Enfild Rouda, ali bi cena mogla da bude paprena, pošto Barselona za nesuđenog Nejmarovog naslednika želi da u najmanju ruku vrati uloženo.

 

0
0

4 Komentara

  1. Zvezda je u posljednjem prelaznom roku za prilike u Srbiji potrošila basnoslovnih 26 miliona eura, Samo nekoliko dana nakon što je direktor kojeg mjesec i više nema u javnosti, saopštio da je dug 29 miliona. Nakon dovedenih 20 fudbalera saopštio ej da je dug 13 miliona? kako niko ne zna, ali to nije zanimljiva tema za analizu srpskih medija, već Liverpul, PSG i Napoli!

    0
    0
    Odgovori
    • Zvezdin kompletan budzet sa sve placenim pojacanjima nije 29 miliona, tako da ne lupetaj. Drugo za tvoju informaciju Zvezda ce ove godine prihodovati blizu 40 miliona evra. Moj ti je savet da se prebacis u svoje dvoriste i vidis kako ce tvoj klub da vrati dug od 30 miliona, umesto sto ovde pises gluposti!

      0
      0
      Odgovori
  2. Smo gledate da operete zvezdine blamaže i rezultate .Šta znači takav naslov.U našoij ligi država im je dala najviše para . Šta treba onda da kažu naši timovi…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter