0
Evropske lige

BATISTUTA O ‘NASLEDNICIMA’: Ikardi pre Iguaina – za Argentince Maradona je fudbal

Objavljeno: 30.10.18 u 17:48

Iako važi za fudbalsku legendu koja ne voli da se previše pojavljuje u medijima, kada se odluči da ipak tako nešto učini, onda sva svetla budu uperena ka njemu.

Tako se sada legendarni napadač argentinske reprezentacije Gabrijel Omar Batistuta uključio u debaatu o tome ko je najbolji napadač te zemlje trenutno, Iguain ili Ikardi.

– U ovom trenutku vodi se ozbiljna bitka između Ikardija i Iguaina. Ali ja biram Maura pošto je mlađi. Mnogo mi se dopada, ne vidite ga mnogo na utakmici, ali uvek postiže golove. Interovi navijači su sigurno presrećni zbog toga što ga imaju u timu, rekao je on nakon promocije novog filma ‘Number 9’.

Takođe nekadašnji napadač Njuelsa, Rivera, Boke, Fjorentine, Rome, Intera i Al Arabija rekao je i koga bi pre izabrao Lionela Mesija ili Krsitijana Ronalda, a odgovor je bio očekivan.

– Uvek bih uzeo obojicu, da mogu. Ali, ako moram da biram, onda je to Mesi. On je moj, čovek, Argentinac. Ako pričamo ozbiljno, Kristijano je neverovatno moćan igrač, ali su razlike između njih dvojice očigledne. Mesi je više uključen u igru. Teško ih je porediti. Ronaldo ima drugačiji mentalitet i ličnost, ljudi ga vole i nikada neće prestati. Gledate i vidite da nikada ne prestaje da postiže golove, kazao je on.

Na kraju on nije propustio priliku da čestita 58. rođendan jednom od najvećih fudbalera na svetu ikada, Dijegu Armandu Maradoni.

– Žao mi je što nismo imali priliku da igramo više. Ne znam da li sam se pojavio prekasno ili je on došao prerano, ali uživam u svakom trenutku koji smo proveli zajedno. Imali smo prelepo zajedničko iskustvo, ali i nekih loših momenata na onom Mondijalu 1994. godine, ali za sve prave Argentince, Dijego je fudbal. Nismo se uvek saglasili oko nekih mišljenja, ali sam ga izuzetno cenio kao igrača i osobu, jer znam odakle je stigao, zaključio je Batigol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter