0
Evropske lige

VALVERDE RAZUME LOPTEGEIJA: Znam kako je njemu, ne bih voleo da ga otpuste

Objavljeno: 28.10.18 u 21:59

Fudbaleri Barselone izašli su kao pobednici iz 177. po redu ‘El Klasika’.

Trener ekipe iz Katalonije, Ernesto Valverde potpuno je nadigrao svog kolegu na klupi ‘kraljeva’, a nakon meča izjavio je da ga razume.

Ekipa Barselona u jednom od najvećih derbija u Evropi slavila je ubedljivim rezultatom, 5:1, uz tri pogotka Lusia Suareza, a u timu Barselone nije bilo prve zvezde, Lea Mesija.

– Znam kako je biti u teškoj situaciji, kada rezultati nikako da dođu. Svi se odmah koncentrišu na trenera, tako to ide u fudbalu. Uveren sam da bi i meni bilo teško da sam na njegovom mestu. Ono što se dešava treneru Lopetegiju moglo bi i meni da se desi za tri nedelje, na primer. Tako to ide sa trenerima, a ja Đulenu želim sve najbolje, rekao je nakon meča Valverde, pa dodao:

– Neću ulaziti u to da li je zaslužio da bude otpušten ili ne. Ja ne volim da vidim da treneri dobijaju otkaze , bio to Lopetegi, trener Ueske, Granade ili, naravno, Barselone.

Novinare je i zanimalo da li trener Barselone smatra da je sada načinjen veliki korak ka odbrani naslova prvaka.

– Naravno da ništa nije odlučeno, tek je deseto kolo. Čekaju nas tri meča svake nedelje, nekada će sve proći kako želimo, a biće i situacija u kojima nećemo pobediti. Kada pobedimo sve je dobro, a kada ne, to je katastrofa. Moramo uvek da budemo mirni, zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter