1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SJAJNA IZJAVA MILOJEVIĆA: Kumu samo najlepše želje: ‘Želim Tešoviću da ode tamo gde ga srce vodi – u Partizan!’

Objavljeno: 28.10.18 u 19:02

Crvena zvezda je danas u Šapcu rezultatom 2:0 savladala ekipu Mačve.

Ovo je peta vezana pobeda crveno-belih u Superligi Srbije.

Na klupi domaćeg tabora danas je debitovao Darko Tešović, nekadašnji vezista Partizana i trener mlađih kategorija tog tima, kao i trener Radničkog iz Nove Pazove i Kragujevca.

– Moram prvo da priznam da je ovo jedan ambijent u kojem treba da se igra fudbal u Srbiji i da stadioni ovako budu popunjeni kao večeras. Itekako ima prostora za napredak u mojoj ekipi. Momci treba da shvate moju fudbalsku filozofiju i da znaju da mogu. Nije nam reper Crvena zvezda, večeras su pokazali koliko su moćni i jednostavno ovo je naš domet u datom trenutku. Jedino je žal zbog tih kartona koje smo dobijali bespotrebno, ali to ćemo rešavati u hodu. Kao sportista ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali mogu igrom jer ona obećava da može još bolje, izjavio je Darko Tešović nakon debija na klupi Mačve.

foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Potom je reč imao Vladan Milojević, kum trenera Mačve, koji je poželeo Tešoviću da jednog dana u svojoj karijeri preuzme najvoljeniji klub – Partizan.

– U suštini sam zadovoljan iako ima nekih elemenata igre koje bismo mogli da popravimo. Čestitao bih mojim igračima, uradili smo ono što smo želeli i mislim da je pobeda zaslužena. Za Mačvu neće biti zime sigurno, jedan veoma dobar tim i itekako teško gostovanje ovde u Šapcu. Nismo želeli da se ovde opečemo kao prošle sezone. Čestitao bih naravno igračima Mačve i gospodinu Tešoviću koji će, ubeđen sam, doneti nešto novo u igru Mačve. Zahvalio bih se našim navijačima i šabačkoj publici na dobrom navijanju, rekao je Milojević, da bi se potom osvrnuo na svog kuma i kolegu:

– Pre dva dana je preuzeo ekipu i bilo je vrlo malo vremena da on nešto uradi. Međutim pokušavao je nešto da izvede iz svog repertoara, videćete… Veoma je talentovan i napraviće dobre stvari. Ja mu želim da ide u onaj klub koji najviše voli, a to je naravno Partizan. Mislim da je ovo samo jedna stepenica više i da zaslužuje da bude trener tamo gde ga srce vodi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter