0
Evropske lige

FOTO: Twitter

POTVRĐENO: Tvorac velikog uspona Lestera poginuo zajedno sa ćerkom!

Objavljeno: 28.10.18 u 12:07

Tajlandski biznismen i milijarder Vičaj Šrivadanapraba poginuo je sinoć u helikpoterskoj nesreći kod stadiona ‘King Pauer’ u Lesteru.

‘Skaj sport’ i ‘Bi-Bi-Si’ potvrđuju da se u helikopteru tokom nesreće koja se dogodila oko 20.30 u Lesteru poginuo Vičaj Šrivadanapraba prvi čovek ovog kluba. Pored njega u letelici se nalazila njegova ćerka, dva pilota i jedna neidentifikovana osoba. Lester kao klub se još uvek nije oglasio, ali prestižni mediji objavljuju da je Tajlanđanin sigurno bio u helikopteru.

Nesreća se dogodila po završetku meča Premijer lige između Lestera i Vest Hema 1:1. Očevidci tvrde da se letelica srušila nekoliko sekundi pre poletanja, da je otkazao propeler na repu usled čega se helikopter neko vreme vrteo, a onda udario u zemlju i eksplodirao.

Vičaj Šrivadanapraba je Lester kupio 2010. godine kada je on bio niželigaš. Samo šest godina kasnije generacija Vardija, Mareza, Olbrajtona, Okazakija, Šmajhela i drugih je osvojila Premijer ligu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter