1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan dočekuje Napredak, Zvezda gostuje u Železniku

Objavljeno: 27.10.18 u 08:50

Prvog dana vikenda sportske televizije prirpemile su veoma zanimljiv program.

Na ‘meniju’ ima raznih sportova, ali prednjače pre svega fudbal i ‘igra pod obručima’.

Od 16 časova na prvom kanalu Sport kluba možete gledati utakmicu Premijer lige između Liverpula i Kardifa, a dva sata nakon ponoći na istom ovom programu možete pratiti duel NBA lige između Majamija i Portlanda. Na Sport klubu 3 od 16.15 časova na programu je meč Atletik BIlbao – Valensija, a od 18.30 Lester – Vest Hem. Igrači Atletika iz Madrida i Real Sosijedada na teren će 15 minuta pre 21, a prenos je na istom ovom kanalu, na kom od 3 časa nakon ponoći možete gledati prenos Moto GP trke iz Australije.

Televizija Arena sport na svom prvom kanalu od 16 sati prenosiće duel iz Humske, gde se sastaju Partizan i Napredak, a od 18.30 njihove kamere biće u ‘FMP Areni’, gde se sastaju tim iz Železnika i Crvena zvezda. Takođe na prvom kanalu pomenute televizije od 20.30 na programu je utakmica Serije A između Torina i Fijorentine. Meč Empolija i Juventuas počinje u 18 sati, a možete ga gledati na Areni sport 2, kao i duel Monaka i Dižona koji počinje od 20 časova.

Televizija Eurosport na svom drugom kanalu imaće nekoliko prenosa nemačke Bundeslige, prvi od 13.3o kada se sastaju Nirnberg i Ajntraht iz Frankfurta za koji nastupa nekoliko naših internacionalaca. Potom od 15.30 duel Lajpciga i Šalkea i za kraj od 18 sati sati meč Verdera i Bajera iz Leverkuzena.

Kompletan TV program možete pogledati ovde:

FOTO: PRINTSCREEN
FOTO: PRINTSCREEN

0
0

1 Komentara

  1. Partizan će po običaju da ostvari mršav rezultat,koji je odraz nedostatka inddividualne tehnike i sporosti igrača.Pore igrača,uprava nije bila u stanju da kupi jednog štopera i jednog brzog špica,pa nije naptravila krov das naviječi ne kisnu,i teren nije sasvim u 4r5e4du.Da bi se to sve popravilo,treba promeniti celu upravu i sportski savet,jer ovako nastavljujući,samo sramoti ime Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter