3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRAZILAC PRESKAČE I MAČVU: Milojević kaznio napadača zbog kršenja klupske discipline

Objavljeno: 27.10.18 u 11:20

Trener kluba iz Ljutice Bogdana ne želi da toleriše neprofesionalan odnos pojedinih igrača prema kluba renomea kakvog je Crvena zvezda.

Posle meča sa Radom ‘karioka’ je otišao pravo u svlačionicu, a pored pojedinih zadataka nije sa ostalim igračima pozdravio navijače.

Nije putovao u Liverpul pošto se spominjalo da Džonotan Kafu ima probleme sa povredom, a u pitanju je izgleda i kršenje klupskog pravilnika zbog kojeg je trener Vladan Milojević odlučio da Brazilac dve nedelje ne konkuriše za sastav tima. Izgleda da je ‘karioka’ ljut zbog male minutaže od kako je stigao iz Bordoa na jednogodišnju pozajmicu. Evidentno je da ima probleme da se uklopi i dođe do forme pošto u Francuskoj nije mnogo igrao, ali svakako da je potrebno strpljenje obe strane pošto kvaliteti nisu sporni.

FOTO: STARSPORT

Ipak, zbog ‘lošeg ponašanja’ Milojević je povukao potez suspenzije tako da Kafu neće igrati sutra protiv Mačve i verovatno u sredu, kada dolazi na stadion ‘Rajko Mitic’ Bačka. Ne ide klubu u prilog da napadača za kojeg su izdvojili preko milion evra ne igra. Ostaje je da se sačeka sledeći korak, a možda postoji opcija da već na kraju prvog dela sezone dođe do rastanka ili će sve ‘leći’ i Brazilac će ostati i dalje u crveno-belim bojama. Ako Zvezda ne želi da ga otkupi od 30. juna 2019. godine Kafu je ponovo član Bordoa.

0
0

3 Komentara

  1. Taj „čuveni“ Brazilac Kafu nema kvalitet ni za Prvu ligu Srbije! Treba prvo kazniti onoga koji ga je doveo u Zvezdu, na osnovu malih oglasa i SMS poruka i drugo, treba kazniti i onoga koji ne vidi loš kvalitet ovog igrača sa dve leve noge! Šta i kome želiš dokazati time što uporno forsiraš nekvalitetne strance u timu! HITNA privatizacija, pa se nećemo brukati i biti topovsko meso!

    0
    0
    Odgovori
  2. Covek pogresio pravac sta se cudite, da je u partizan dosao explodirao bi i to bi bilo korisno i njemu i klubu ali dosao je u zvezdu e sad je na red razocarenje a mozda i odlazak na zimu, vidi se da miloje nije trener za njega a liverpul pokazao da nije ni za zvezdu trener, nema prastanja u evropi i sumnjive utakmice kao po JSL, sledi zvezdin fijasko na dole, pamtite ZASIGURNO IH TO OCEKUJE, e blizi taj scenario, terza drzi se, posteni navijaci ce te kad tad oterati, pozdravcic

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter