0
Evropske lige

‘STARA DAMA’ POMERA GRANICE: Uveliko se radi na transferu De Hee u Juventus

Objavljeno: 26.10.18 u 12:27

Jedan od najboljih golmana na svetu mogao bi vrlo lako da završi u Juventusu.

Juventus je pre tri dana gostovao na ‘Old trafordu’, a osim trijumfa na terenu (1:0), mogao bi da izvojeva i pobedu van terena, jer je bacio ozbiljan pik na golmana Davida De Heu.

Španski čuvar mreže ima ugovor sa ‘đavolima’ do 2020. godine, a ‘Tajms’ prenosi sumnje Žoze Murinja da italijanski gigant želi da privoli De Heu da se preseli u Torino.

‘Stara dama’ ima iskustva u ovakvim transferima, pa i strpljenja, jer već za svoj gol ima izbor između Vojćeha Šćešnjeg i Matije Perina, a dolazak Španca bi samo dodatno pojačao, iovako snažan tim Masimilijana Alegrija.

Juventusu ne bi bio problem kada bi čekao na sledeće leto, kada će ponuditi određeni novac Mančesteru, ali to svakako neće biti traženih 100.000.000 evra jer bi De Hea ušao u poslednju godinu ugovora.

Tu je šansa ‘bjanko-nera’ koji bi ili kupili golmana za znatno manji novac ili ubedili De Heu da sačeka do 2020. godine i stigne kao slobodan igrač.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter