7
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

NASTAVAK SNIMANJA: Predstavnik slavnog ‘ostrvskog’ kluba pratio dva igrača Zvezde u Liverpulu!

Objavljeno: 25.10.18 u 10:32

Šef skauting službe posle meča sa Napolijem u Beogradu imao zadatak i na ‘Enfildu’, a konačna odluka pada sredinom decembra.

Na visokom nivou takmičenja kao što je Liga šampiona zadaci su teški, a klubovi dolaze da isprate pojedince sa svoje liste.

Kako je HotSport najavio posle meča sa Napolijem u Beogradu pod lupom Seltika su se nasli Filip Stojković i Ričmond Boaći.

Šef skauting službe je i sinoć pratio meč na ‘Enfildu’ sa fokusom na ovaj dvojac. Bili su i predstavnici Hadersfilda, Sautemotona, Bristol sitija, Hala, Aston Vile… Ovakav spektakl se ne propušta bez obzira da li će neko kasnije kupiti igrača, kao što su posmatrali i duel mladih timova Liverpula i Crvene zvezde.

Nije se ocekivao prelazak Marka Grujića pre tri godine, pa se odradio transfer tako da su poslovi sa klubovima mogući. Što se tiče Stojkovića i Boaćija knjiga je otvorena, a napadač iz Gane je nedavno najavio da želi da mu sledeća stanica u karijeri bude Engleska.

Tamo su ga hteli i pre Kine, mada su više platili na Dalekom istoku. Konačna odluka pada u decembru…

0
0

7 Komentara

  1. Zamislite da dva najgora igrača Zvezde, protiv Liverpula, spori Stojković i limitirani Boaći budu na skeneru Seltika! Ovaj tekst je čista satira odnosno parodija na utakmicu u Liverpulu! Pa nije Seltik dobrotvorno društvo, nisu oni vesla sisali!

    0
    0
    Odgovori
  2. hehe,cista potvrda licne sumnje da su pojedinci morali da igraju na sinocnoj utakmici!Dakle za losu igru pojedinaca kriva uprava sa milojevicem koji je veci krivac od same uprave zbog somovske taktike…….formacija=0,na ovakvim utakmicama se igra sa mnogo drugacijom formacijom,ovo nisu klubovi iz srbije,ovde se igra ozbiljan fudbal……

    0
    0
    Odgovori
    • Продаћемо ми 5-6 играча за по пар милиона, па довести опет појачања па у круг а ви титулу следећих 10 година нећете видели па макар всм СНС убризгао и 10 мил евра

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter