0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOŽDOVAC

DRAGAN ANIČIĆ: Mali gradski derbi je uvek uzbudljiv – to se najbolje videlo prošle sezone (VIDEO)

Objavljeno: 25.10.18 u 16:56

Zmajevi gostuju gradskom rivalu Zemunu u narednoj prvenstvenoj rundi. Danas su se javnosti obratili šef stručnog štaba Dragan Aničić i fudbaler Alen Mašović.

– Mali gradski derbi, koji je uvek neizvestan iz nekih istorija ovih utakmica. Prošle godine, mi smo bili ubedljivi na našem terenu, a Zemun na svom. Zemun je jedna ekipa koja se formirala do kraja prelaznog roka i zato su imali malo problema što se tiče igračkog kadra i uigranosti. U utakmicama sa Zvezdom, Partizanom i Radničkim jesu pretrpeli poraze, ali su pokazali da su dobra ekipa. Polako dolaze do svoje igre. Sličan period su imali i prošle sezone, ali su nakon toga pokazali izuzetno dobre rezultate, napravio je uvodnu Analizu Dragan Aničić, šef stručnog štaba Voždovca.

– Očekuje nas težak meč, protiv ekipe koja ima dobar kontranapad i pravi tranziciju sa velikim brojem igrača. Mi ćemo sa naše strane spremiti sve i pokušati da nametnemo naš stil igre, jer želimo da napravimo dobar rezultat. Mislim da će se obe ekipe potruditi da naprave jednu dobru utakmicu i mislim da će u krajnjoj liniji publika moći da uživa, istakao je Aničić.

Reč je zatim imao i prvotimac ekipe Voždovca, Alen Mašović.

– Sigurno je da nas očekuje teška utakmica, ekipa Zemuna je borbena ekipa, prava fajterska, koja sigurno zna šta hoće u ovoj sezoni. Izašli su iz neke krize koju su imali. Mi smo pokazali kvalitet u prethodnom meču i veliki napredak od kad je šef došao i sigurno ne idemo u Zemun sa belom zastavom već da se nadigravamo, pa bolji neka pobedi, zaključio je Mašović.

Ž (Izvor: YouTube/Fudbalski klub Voždovac)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter