0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

OKUKA: Uradili smo ono što smo morali (VIDEO)

Objavljeno: 24.10.18 u 22:10

Vojvodina je danas pobedila Sinđelić iz Beograda rezultatom 4:0 (0:0), u osmini finala Kupa Srbije.

Posle plasmana njegovog tima u četvrtfinale Kupa Srbije, šef stručnog štaba Vojvodine Dragomir Okuka izjavio je da su crveno-beli samo uradili ono što su morali i da još uvek ništa veliko nisu napravili.

– Normalno da smo zadovoljni zbog toga što smo dobili ovu utakmicu, koja je došla u jednom teškom momentu za nas, posle dobre igre i nesrećnog poraza od Čukaričkog. Bojali smo se ovog meča, jer Kup kao takmičenje donosi dosta neizvesnosti, ali zato je i interesantno. Igrali smo protiv jedne od vodećih ekipa u Prvoj ligi i zato moramo biti zadovoljni rezultatom. U prvom poluvremenu smo se mučili, iako smo stvorili dve-tri stopostotne šanse, dok su se u drugom, nakon što smo postigli prvi gol, igrači malo rasteretili.

– Dali smo šansu još nekim igračima, proširili krug onih na koje možemo da računamo i sada se okrećemo sledećem meču. Ništa veliko nismo uradili, već samo ono što je Vojvodina morala da uradi, tako da ovu pobedu ne treba preuveličavati. Ipak, nije lako nikome dati četiri gola i to je dobro za naše samopouzdanje. Već za tri dana nas očekuje jako teška utakmica, ali nadamo se najboljem – rekao je Okuka.

Utakmica između Vojvodine i Dinama u okviru 13. kola Super lige Srbije igra se u subotu na ‘Karađorđu’, sa početkom u 16 časova.

(Izvor: youtube / Fk Vojvodina)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter