0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MUSLIN BLIZU SPARTAKA IZ MOSKVE: Iako sam pre dve sedmice potpisao ugovor, to neće biti problem

Objavljeno: 24.10.18 u 16:55

Posle dve nedelje provedene u novom klubu iskusni srpski stručnjak mogao bi da prpmeni sredinu i preuzme slavni klub iz prestonice Rusije.

Nakon višemesečne pauze Slavoljub Muslin vratio se trenerskom poslu preuzevši kormilo ekipe Al Fejhi iz Saudijske Arabije.

Razlog ovako brzog napuštanja Bliskog istoga ne bi bilo nezadovoljstvo čelnika kluba ili samog Muslina, već navodi ruskih medija da se iskusni stručnjak nalazi u užem krugu kandidata za preuzimanje trenerske pozicije u Spartaku iz Moskve. Pored srpskog trenera u konkurenciji su i Oleg Kononov, Viktor Skripnjik, ali i Leonardo Žardim i Andrej Tihonov.

Konačnu odluku doneće prvi čovek moskovskih crveno-belih Leonid Fedum, a Muslin se pravo niotkuda pojavio kao moguća opcija, nakon čega su ga kontakritali mediji iz Moskve.

– Čuo sam da Spartak nema trenera, da je Karera otpušten. Generalno, pratim dešavanja u Rusiji. Čak otprilike i znam šta je prethodilo Karerinom otkazu, kazao je on pa dodao:

– Moram da naglasim da sam pre dve sedmice potpisao ugovor u Saudijskoj Arabiji, ali mislim da taj problem može da bude rešen.

SLAVOLJUB MUSLIN i BRANISLAV IVANOVIC na press konferenciji Srbije.
Tbilisi, 23.03.2017.
foto: Nebojsa Parausic
Futbal, Srbija, XYZ

Srpski trener je potom izneo lepe reči na račun ovog kluba.

– Spartak je veliki klub. Prošle godine sam odveo Srbiju do Mundijala u Rusiji, sada bi bilo zanimljivo boriti se za titulu u Rusiji. Znam rusku Premijer ligu iz prve ruke, rekao je Muslin.

Iskusnom treneru ne bi bio problem da se navikne na Rusiju, jer je već vodio u dosadašnjoj karijeri Lokomotivu iz Moskve, Himki, Krasnodar i Amkar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter