0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUP SRBIJE: Na tri meča 13 golova, Vojvodina, Napredak i Mladost idu dalje

Objavljeno: 24.10.18 u 18:58

Utakmicama od 16 i od 17 sati kompletirana je osmina finala Kupa Srbije, a preostaje samo da se odigra dul između Crvene zvezde i Bačke, koji je odložen zbog obaveza u Ligi šampiona.

Iako uslovi za igru nisu bili idealni, igrači su bili itekako raspoloženi za postizanje golova.

Novosadska Vojvodina na svom ‘Karađorđu’ savladala je beogradski Sinđelić. Nakon prvog poluvremena u kome nije viđen nijedan gol, u drugom su viđena četiri, a svi su bili deo domaćina. Za ekipu Dragomira Okuke strelci su bili Milojević u 50. minutu, Đuričin u 58., devet minuta kasnije Đurić i Damijan Gojkov u 76. minutu koji je postavio krajnji rezultat ove utakmice.

Na preostalim mečevima Napredak je u Čačku ‘demolirao’ Borac, a kao i u Novom Sadu i ovde su svi golovi postignuti u drugom poluvremenu a strelci su bili N’Diaje dva puta, Enver Alivodić i Aleksa Vukanović. Ekipa Sime Krunića eliminisana je na Banovom Brdu od Mladosti iz Lučana koja je postigla četiri gola, dok su Brđani samo jednom zatresli mrežu gostujuće ekipe.

Kup Srbije, 1/8 finala

Budućnost Dobanovci – Radnički Niš 1:4 (1:4)

Spartak (S) – Mačva 1:0 (0:0)

Zemun – Partizan 0:2 (0:0)
(Marković 51, Zakarić 89)

Vojvodina – Sinđelić 4:0 (0:0)
(Milojević 50, Đuričin 58, Đurić 67, Gojkov 76)

Borac – Napredak 0:4 (0:0)
(N’Diaje 59,79, Alivodić 74, Vukanović)

Čukarički – Mladost 1:4 (0:2)

Crvena zvezda – Bačka (Odloženo)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter