0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI JUNACI SLOŽNI: Timski rad za pobedu!

Objavljeno: 24.10.18 u 18:10

Golovima Markovića u 50. i Zakarića u 89. minutu igre crno-beli su izdejstvovali pobedu u osmini finala Kupa Srbija pobedivši ekipu Zemuna rezultatom 2:0.

Strelac prvog gola bio je mladi štoper Svetozar Marković, koji je gol postigao posle sjajne akcije Pantića i Jankovića iz prekida.

− Uigravali smo dosta akcija na treninzima, ali moj gol nije bio uigran. Dača i Mare su lepo odigrali, Mare savršeno centrirao na peterac, a ja sam se našao na pravom mestu u pravo vreme.

− Veoma teška utakmica, ali upravo onakva kakvu smo očekivali od ekipe Zemuna. U prvom poluvremenu smo imali šanse, lopta je bila uglavnom u našem posedu, ali u završnici nismo bili mirni i nismo uspeli da iskoristimo šanse. U drugom poluvremenu smo nastavili u istom ritmu do postignutog gola, da bismo smo se potom povukli, što nismo trebali da uradimo. Kada se saberu utisci možemo biti zadovoljni, jer smo pobedili i nastavili takmičenje u Kupu Srbije.

Svi se već okreću 13. kolu Superlige Srbije i utakmici protiv kruševačkog Napretka.

− Niz utakmica koji dolaze u narednih desetak dana je veoma težak. Tu je i vanredno kolo u sredu. Napredak je veoma nezgodan i očekuje nas ozbiljna borba na našem terenu. Sada se spremamo za subotu i već smo svim mislima u tome.

Goran Zakarić je u samom finišu samo potvrdio zaslužen trijumf crno-belih.

− Prvo poluvreme je bilo dosta čvrsto sa obe strane. Imali smo nekoliko polušansi, ali nismo uspeli da postignemo gol. U drugom poluvremenu smo krenuli dosta agresivnije, postigli gol posle desetak minuta igre što nam je olakšao dalji tok utakmice. Imao je i Zemun svojih šansi, ali na sreću nisu dali gol. Pred sam kraj utakmice postigli smo i drugi gol i rešili pitanje pobednika što nam je bilo od izuzetne važnosti, jer su ovakve utakmice pune iznenađenja, ali mi to nismo dozvolili.

– Zemun se pokazao kao nezgodan protivnik, ali najvažnije je da smo prošli dalje u četvrtfinale − zaključuje Zakarić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter