0
Evropske lige

PRIJOVIĆ O JOVIĆU: San svakog napadača je da tako ‘izdominira’

Objavljeno: 23.10.18 u 14:21

Punih 13 godina navijači crno-belih iz Soluna čekali su pobedu u gostima nad gradskim rivalom i konačno su je dočekali.

Iz sedam mečeva ove sezone PAOK ima isto toliko pobeda, uz impozantnu gol razliku 12:2, a veliki udeo u ovom uspehu imai srpski internacionalac.

Navijači ovog kluba juče su slavili srpskog reprezentativca koji je sa dva pogotka rešio pitanje pobednika, što se nije desilo još od 2005. godine kada je njegov tim poslednji put savladao Aris na stadionu ‘Kleantis Vikelidis.’

Iako pored dobrih igara ne dobija putno minuta u nacionalnom timu od selektora Mladena Krstajića, Prijović je pohvalio svoje konkurente za mesto u timu.

– Pratim šta rade moji saigrači iz reprezentacije. Mitar dobro igra u Premijer ligi, dao je gol, a to je najvažnije za svakog napadača. Siguran sam da će biti još bolje.

Video je napadač PAOK – a i majstoriju Luke Jovića.

– Svaka čas za pet golova, video sam. San svakog napadača je da ‘izdominira’ na taj način protiv nekog protivnika. Kapa dole za Luku Jovića. Pokazao je da ima ‘kiler instikt’. Pred njim je svetla budućnost, samo da tako nastavi, rekao je Prijović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter