0
Evropske lige

LIGA ŠAMPIONA: ‘Slepi miševi’ se sapleli kod ‘mladih momaka’, laka pobeda Bajerna u Atini (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.18 u 21:24

Odigrana su prva dva meča Lige šampiona u grupama ‘E’ i ‘H’, a dogodilo se možda i jedno iznenađenje.

U ‘H’ grupi Valensija je gostovala Jang Bosju, očekivalo se da ‘slepi miševi’ pobede, ali na kraju je bilo samo 1:1. Španci su poveli iz prve veće šanse preko Batšuajia u 26. minutu. Do kraja prvog dela gosti su mogli do još jednog gola, ali je Tores šutirao pored gola. U nastavku je Jang Bojs napao Valensiju, stvorio šanse preko Fasnahta i Mbabe, ali promene rezultata nije bilo. Ipak, u 55. minutu je Treimanis dosudio penal za domaćina. Siguran izvođač bio je Oro. Do kraja meča Švajcarci su stvorili još jednu šansu, ali je neprecizan bio Sanogo. Ipak, Jang Bojs na kraju može biti zadovoljan jednim golom i prvim osvojenim bodom.

Bajern je sa 2:0 u gostima pobedio AEK. Odbrana Atinjana je pala u 60. minutu kada se lopta posle šuta Robena odbila do defanzivca Martineza, a ovaj pogodio. Bajernu je tri boda doneo Levandovski posle asistencije Rafinje.

LIGA ŠAMPIONA, 3. KOLO:

Utorak:

E grupa:

AEK Atina – Bajern Minhen 0:2 (0:0)
(Martinez 60, Levandovski 63)

Ajaks – Benfika u toku

F grupa:

Hofenhajm – Lion u toku
Šahtjor Donjeck – Mančester siti u toku

G grupa:

Mančester junajted – Juventus u toku
Jang Bojs – Valensija 1:1 (0:1)
(Oro 55 penal – Batšuaji 26)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter