0
Domaći fudbal

FOTO: KATARINA MIHAJLOVIĆ

KORAK DALJE: Znate li zašto kapiten Voždovca nosi drugačiju traku od svih ostalih u Superligi?

Objavljeno: 23.10.18 u 12:40

Sjajan gest u cilju promovisanja jedne od najboljih domaćih humanitarnih organizacija.

Nakon što je FK Voždovac prvi u srpskom profesionalnom sportu donirao prostor na dresu i na svojim dresovima poneo logo Humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’ koja pomaže oboleloj deci u procesu lečenja i njihovim porodicama, kapiten FK Voždovac napravio je još jedan sjajan gest.

Na inicijativu Miloša Pavlovića napravljena je specijalna kapitenska traka koja na sebi ima logo Humanitarne organizacije ‘Zajedno za život’ i FK Voždovac, a koju je on nosio u subotnjoj utakmici protiv Mladosti iz Lučana u kojoj je Voždovac remizirao sa lučancima 1:1 i tako poslao poruku podrške ovoj Humanitarnoj organizaciji i deci koja se leče.

Humanitarna organizacija ‘Zajedno za život’ jedinstvena je humanitarna organizacija koja putem sportskih akcija sakuplja sredstva za lečenje obolele dece i za godinu dana postojanja već je pomogla u lečenju preko 30-oro dece sa preko četiri miliona dinara.

Više možete saznati na www.zajednozazivot.rs i najbrže pomoći slanjem humanitarne poruke sa kojom tekstualnom porukom na broj 8495 i tako donirati 100 dinara za pomoć pri lečenju obolele dece.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter